Дермални филъри: една от най-търсените естетични процедури

Поставянето на дермални филъри е една от най-популярните инжекционни процедури. Повече от 1 милион мъже и жени годишно се подлагат на такава процедура. Дали за коригиране на белези на стареенето, каквито са бръчиците, или с цел придаване обем там, където се е загубил, за контуриране и омекотяване чертите на лицето (коригиране формата на брадичката, овала на лицето, скулите), за неоперативна ринопластика, коригиране на белези, тя води до ефективно придаване на по-свеж вид.

Резултатите са видими веднага, процедурата е кратка, а ефектът трае от 6 месеца до 2 години в зависимост от използвания продукт, зоната на приложение и самата манипулация.  Възстановителният период е изключително кратък. След това продуктът постепенно и съвсем естествено се абсорбира от организма.

Всичко това прави процедурата привлекателна и търсена.

Всеки дермален филър е формулиран с конкретна плътност и текстура, съобразено с дълбочината, на която ще се инжектира, т.е. определен филър е предназначен за конкретна зона от лицето.

Преди поставянето на филър е необходимо да се извърши консултация със специалист. По време на консултацията ще може да споделите своите желания и очакван резултат за конкретна зона или за цялото лице. Ще се разгледа Вашата медицинска история, подробно ще Ви бъде обяснено в какво се състои процедурата и кое би било най-подходящо за Вас и Вашите черти на лицето, какво да предприемете преди процедурата и какво да очаквате след това.

Преди процедурата ще Ви бъде поставена локална анестезия с цел максимален комфорт. След това се преминава към инжектирането на необходимото количество продукт в специфичната зона, като се използва най-подходящата техника спрямо Вашите индивидуални особености и очаквания. Възможно е да има синини и лек оток, които са временни. За постигане на оптимално добри резултати поставянето на филъра се извършва в две или повече последователни процедури с определен интервал.

 

Сподели статията
Pin to board
Share on facebook
Последни статии
beautiful girl with black dress

CO2 премахване на кожни образувания и Vbeam

Поради една или друга причина, появата на кожни образувания е все по-често срещана. За щастие обаче, съвременните лазерни технологии предлагат много минимално инвазивни и безболезнени решения за премахването им. Научете

Прочети повече
Two beautiful women posing outdoors

Криолиполиза с Cooltech Define

Ако търсите бързи и видими промени във външния вид чрез редуциране на теглото, подобряване състоянието на кожата, поради намален целулит, в проблемните зони, където често се трупат мазнини, като корема,

Прочети повече
Laser facial treatment

Лазерно подмладяване

Laser Genesis – неаблативно лазерно подмладяване Все по-популярно е използването на лазерни технологии за подобряване на външния вид на кожата. Тези процедури се извършват с цел намаляване на видимите следи

Прочети повече