Детоксикиране на тялото след празниците

Времето на празниците носи със себе си радост, забавления и излишни хранителни изкушения. Въпреки че е важно да се наслаждаваме на тези специални моменти, след тяхното приключване може да се окаже необходимо да детоксикираме нашето тяло. Детоксикацията помага да се изчистят токсините и да се възстанови балансът в организма. От Dermal Lase споделяме полезни съвети и препоръки за процедури, които ще ти помогнат да се върнеш към здравословния си начин на живот.

Полезни съвети:

 • Хидратацията е от съществено значение – Пийте достатъчно вода, за да поддържате тялото си хидратирано. Вода помага за изчистване на токсините и подобрява общото ви здраве.
 • Здравословното хранене – Отделете време да се храните с богати на фибри и хранителни вещества храни като плодове, зеленчуци и целозърнести храни. Избягвайте преработените и захарни храни, които могат да натоварят организма.
 • Физическа активност – Редовното упражнение помага на тялото да се отърве от токсините чрез изпотяване и подобрява общото ви настроение.
 • Отказване от лоши навици – Избягвайте никотин, алкохол и излишно консумиране на кафе. Тези вещества могат да натоварят организма и да затруднят детоксикацията.
 • Почивка и отпускане – Не забравяйте да си почивате и да се отпускате. Добрата почивка помага на организма ви да се възстанови и да се регенерира.

Процедути от Dermal Lase:

 • Venus Legacy
  Venus Legacy е процедура, която използва съчетание от радиочестотна енергия и вакуумно масажиране, за да стимулира производството на колаген и еластин в кожата. Това подобрява тонуса на кожата и стяга тъканите. Venus Legacy помага за изглаждане на кожата и намаляване на видимите следи от целулит. Вижте повече информация за процедурата Venus Legacy тук.
 • Криолиполиза
  Криолиполизата е процедура, която използва ниски температури, за да замрази и унищожи мазнинните клетки в определени области на тялото. Тя помага за намаляване на обиколката и формиране на тялото. Криолиполизата е безболезнена и неинвазивна процедура, която не изисква операция или възстановителен период. Вижте повече информация за процедурата криолиполиза тук.

Не се колебайте да се свържете с Dermal Lase, за да получите повече информация за тези процедури и да уточните коя от тях е най-подходяща за вас.

Можете да се насладите на празниците, знаейки че след тях ще имате възможността да се детоксикирате и да се върнете към здравословния си начин на живот. Приложете тези полезни съвети и се възползвайте от процедурите на Dermal Lase, за да се почувствате свежи и изпълнени с енергия. Запази час за консултация или разгледай нашите активни промоции!

Сподели статията
Pin to board
Share on facebook
Последни статии