Запазване на индивидуалността с подмладяващи апаратни процедури

След определена възраст по кожата се наблюдават признаци на стареене и промени като :

  • Различни пигментни проблеми, като тъмни петна вследствие възпаление или прекомерно слънчево излагане.
  • Формиране на бръчици, поради хиперкинетична мускулатура на лицето и мимиките, дехидратация, както и поради загуба на ключовия за здравината на кожата колаген.
  • Загуба на обем, загуба на еластичност.

Разполагаме с най-иновативните медицински апарати, с които постигаме най-добрите резултати за кожата.

Ето кои са най-търсените:

Лазерен пилинг:

Процедурта е позната още като фраксел. Извършва се с цел подмладяване на кожата, заличават се фини и дълбоки бръчки, пигментни петна. Също така лазерния пилинг се използва за за заличаване на средно-дълбоки и дълбоки белези, включително белези от секцио. Самата процедура представлява контролирано изгаряне на дермата, с цел обновяване на кожата в най-дълбоките слоеве, след което следва възстановителен период от около седмица до две. След процедурата е задължително да се използва слънцезащита spf 50, както и да се избягва слънцето с цел минимизиране риска от хиперпигментация. Затова тази процедура се извършва само през зимните месеци.

Лазерно фотоподмладяване:

Процедурата има за цел стимулирането на колагена и еластина в дълбочина.енергията, която използва vbeam, предизвиква загряване на тъканта и следователно – контролирана термична увреда. Това инициира оздравителен процес и регенерация, която помага на кожата да замени загубените колаген и еластин с нови. Процедурата е с изключително кратък възстановителен период (от 20 мин. До 72 ч.), свързан със зачервяване на кожата. При тази процедура отново е задължително използването на  spf 50 и избягването на слънчеите лъчи, затова се препоръчва извършването ѝ само през студените месеци.

Премахване на пигментации и капиляри:

Премахването на пигментни петна и капиляри най-често се извършва с лазер. При тези процедури се изстрелва лазерен лъч, светлината се поема от кожата и се трансформира в топлина, която съответно разрушава меланина при пигментациите или причинява скъсване на капилярните стени. Ето защо тази процедура се извършва само през есенно-зимния период и отново изисква повишено внимание към слънцезащитата.

Извършването на всяка дермато-естетична процедура е сложен процес и винаги започва с обстоен преглед за общото здраве и състояние на кожата. 

Нека не забравяме, че основните причини за стареенето са възрастта, гените, слънцето, тютюнопушенето, замърсения въздух, стрес, неправилно хранене и прекомерна употреба на алкохол, гравитацията, която оказва своето въздействие върху тъканите ни през целия ни живот.

Сподели статията
Pin to board
Share on facebook
Последни статии
beautiful girl with black dress

CO2 премахване на кожни образувания и Vbeam

Поради една или друга причина, появата на кожни образувания е все по-често срещана. За щастие обаче, съвременните лазерни технологии предлагат много минимално инвазивни и безболезнени решения за премахването им. Научете

Прочети повече
Two beautiful women posing outdoors

Криолиполиза с Cooltech Define

Ако търсите бързи и видими промени във външния вид чрез редуциране на теглото, подобряване състоянието на кожата, поради намален целулит, в проблемните зони, където често се трупат мазнини, като корема,

Прочети повече
Laser facial treatment

Лазерно подмладяване

Laser Genesis – неаблативно лазерно подмладяване Все по-популярно е използването на лазерни технологии за подобряване на външния вид на кожата. Тези процедури се извършват с цел намаляване на видимите следи

Прочети повече