Защо е препоръчително да комбинираме криолиполиза – Coоltech Define и Venus Legacy ?

Съществуват различни по вид и метод процедури, които ни помагат в борбата с целулита и намаляването на мазнините, а тяхното съчетание има неповторим ефект, видим само след няколко сесии. Апаратните процедури се отличават със своята поносимост, намаляване на обиколката без болка и без дълъг възстановителен период. Двата метода имат за прицел
на действие мастните клетки и ги третират успешно чрез две различни технологии и различно действие на работа.

Venus Legacy е апарат, който успешно се справя с целулита и премахва излишната мастна тъкан в зоната на обработка. Неговото действие е многокомпонентно – работи на базата на магнитно поле, радиочестота, загряване в зоната и вакуум. Притежава няколко накрайника, с който е подходящо да се обработват различни зони – лице, ръце, корем,
паласки, бедра, бридж. В зоната на лицето има стягащ и лифтинг ефект.
Мултиполярната радиочестота загрява тъканта в дълбочина до 3,5 см, която обхваща мастите натрупвания и целулита. Енергия, която се доставя, е концентрирана в зоната на обработване и ускорява метаболизма, кръвообращението и лимфния поток.

Мастните киселини изтичат през нарушената цялост на клетъчната мембраната и се изхвърлят от организма чрез попадане в лимфата. Процесът на отделяне на мастните киселини е постепенен и не води до стрес за организма, затова са необходими няколко процедури за видим ефект. Пулсиращи магнитни полета – стимулират кръвоснабдяването на третираната зона, подобрява се кръвопотока към клетките и обогатяването им с хранителни вещества и кислород. Апаратът има вграден термометър, който следи температурата в третираната зона и позволява загряването й до 45 градуса, който само с помощта на апарат можем да достигнем в зоните на тялото. Вакуумът допълнително спомага за по-концентрираното преминаване на енергия в засмуканата зона.

Процедурите се правят 1-2 пъти седмично, като е необходимо да се направи курс от около 8-10 процедури в зависимост от зоната и търсения ефект. Препоръчително е да се приема около 2 литра дневно при извършване на процедурите, за да се ускори метаболизма и по-бързо да се изхвърлят мастните киселини от него. Криолиполизата е процедура, която намалява мастните депа в определени зони на нашето тялото чрез замразяване и впоследствие разрушаване на мастни клетки. След провеждане
на процедурата мастните киселини се извеждат от организма постепенно, без това да води до стрес за тялото.

За различните части от тялото се прилагат подходящи апликатори в зависимост от зоната на третиране. По този начин могат да се третират две зони едновременно – бедра, ръце, паласки.
При провеждането на една процедура криолиполиза се постига кристализация на около 30% от мастните клетки в третираната зона. Премахнатите излишни мазнини не могат повече да се възобновят, тъй като процедурата води до разрушаване на мастните клетки.
Без възстановителен период и впечатляващите резултати е добра алтернатива на липосукцията. За постигане на оптимален резултат се препоръчва прилагането на поне 3 процедури. Всяка зона може да бъде повторена, не по-рано от 45-60 дни. Терапията трае 70 минути, като по време на процедурата се усеща охлаждане и последващо изтръпване на зоната. Ефективно се редуцират локалните мастни натрупвания с помощта на контролирано охлаждане до -11 градуса по Целзий в комбинация с вакуум.

За бързи и максимални резултати двете процедури – криолиполиза и Venus Legacy могат да се извършват в определена последователност и да се създаде график за процедурите след консултация със специалист. Не се извършват процедури по време на бременност, инфекции в зоната на третиране, сърдечно-съдови и оноклогични заболявания.

При нас всеки нов посетител може да запише час за консултация и безплатна демо процедура с апаратите на зона по избор.
Даваме възможността всеки сам да се усети процедурата и да разбере защо сме избрали и сме сигурни в резултатите на апаратите, с които работим.

Автор: Сияна Емилова

Запиши час тук: 

Сподели статията
Pin to board
Share on facebook
Последни статии