Лазерно фотоподмладяване на лице и шия с Vbeam

Още от деня, в който се родим, кожата на лицето ни започва да се видоизменя по специфичен начин. С течение на времето, можем да забележим и първите признаци на стареене: 

  • Различни пигментни и/или тъмни петна, породени от кожно възпаление или слънчево изгаряне. 
  • Наличие на бръчици поради мимиките или поради загуба на така важния за еластичността на кожата колаген 
  • Изморен вид заради дехидратация
  • Загуба на обем и еластичност на кожата
  • Отпускане на кожата и цялостно изморен вид

Нашата апаратура: 

Лекарите в Dermal Lase работят с VBeam Perfecta – апарат  от най-съвременно поколение и най-високия клас Pulsed Dye Laser, произведен от компанията авторитет  Candela – USA и предназначен за употреба в дерматологичната лекарска практика. VBeam е победител в  ELLE Future of Beauty Award за 2019 година – Vbeam на Candela бе отличен с престижната награда на Elle, посветена на най-знаковите  и революционни иновации в естетическата индустрия, свързана  с тялото. VBeam Perfecta е номиниран и в категорията “In-Office Treatment”,  касаеща и инжекционните процедури. VBeam спомага за изключително кратък възстановителен период и е една от най-достъпните и  търсени неаблативни процедури. 

 Vbeam Perfecta (PDL) успешно се справя с:

  • зачервяванията по кожата
  • слънчеви или старчески петна
  • изпъкващи кръвоносни съдове
  • фини бръчици по лицето 
  • белези и акне.

Най-важното, което трябва да знаеш преди и по време на процедурата: 

 По време на процедурата е възможно да изпиташ от лек към  среден дискомфорт. След процедурата е възможно да има зачервяване и лек оток по кожата, като те ще отшумят за няколко часа,, Непосредствено след процедурата, нашите експерти задължително ще ти поставят слънцезащита, независимо от сезона. Важно е да се грижиш за кожата си след процедурата, като я хидратираш редовно с овлажняващи кремове и висок фактор слънцезащита.. Процедурата не е аблативна, което позволява непосредствено след нея да се върнеш към ежедневните си активности. Обикновено са необходими около три сесии фотоподмладяване с интервал 4-6 седмици. Процедурата трае средно 20 минути.Тъй като процедурата не е аблативна, то ще може веднага да се върнете към ежедневните си активности и социални контакти. Обикновено са необходими около 3 сесии, като интервалът между тях може да е от 4-6 седмици. През това време е важно да продължаваш да се пазиш  от слънчевите лъчи. Извършването на процедурата отнема средно 20 минути.

Заповядай на безплатна консултация в Dermal Lase! Нашите експерти ще подходят към теб с внимание и персонално отношение и прецизно ще прегледат състоянието на кожата ти, за да преценят дали си подходящ за процедурата. 

Колко процедури са необходими средно за провеждане на лечение?

Броя на процедурите зависи от индикациите на всеки пациент.

За кого е подходяща процедурата?

Терапията с VBeam PRIMA е напълно безопасна и безболезнена – не се  налага използването на упойка, подходяща както за мъже, така и за жени.

Необходимо ли е време за възстановяване от процедурата?

. Възможно е леко зачервяване в третирания участък, отшумяващо за 1 до 2 дни. Отвъд него, няма период за възстановяване от фотоподмладяването. 

Сподели статията
Pin to board
Share on facebook
Последни статии