ЛАЗЕР, ПОСЛЕДЕН ПИСЪК НА ТЕХНОЛОГИЯТА, ЗА ПРЪВ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ

България е единствената страна от Централна и Източна Европа, която разполага с лазер за епилация последен писък на технологиите.
В новооткритата ни трета локация, която се намира  в Сан Стефано Плаза в София, посетителите могат да се възползват от лазера Gentle Lase Pro Plus.
Апаратът е последна генерация александритен и ND:Yag лазер от 2022 година на
американския производител Candela. Компанията може да се похвали с над 50-
годишна история на пазара, а на нейните лазери са Златен стандарт в индустрията. Dermal Lase Center притежава още Златни стандарти на марката:

PDL лазера, без аналог, за третиране на васкуларни доброкачествени образувания по кожата – Vbeam Perfecta. Третия на Candela, с който дерматологична клиника Dermal Lase Center разполага, е CO2RE. Той също е един от най-добрите в своя клас. С него могат се третират белези, бръчки, акне, малки доброкачествени образувания по кожата. Често лекарите ни комбинират терапиите с лазерите, за да постигнат перфектни резултати сред своите пациенти.

Какви са предимствата на Gentle Lase Pro Plus?

Gentle Lase Pro Plus е призната за най-добрата в световен мащаб медицинска лазерна платформа. Това се потвърждава от стотици специалисти по света, които работят с нея. Лазерът може да се третират успешно и напълно безопасно, както нежелано окосмяване, така и разширени капиляри, пигментации, хемангиоми и дори гъбички по ноктите. Обявен е за Златен стандарт на лазерните технологии, защото работи с най- голямата пикова мощност – от 25 000 W за 755 nm и 30 000 W за 1064 nm, както и с най-късия импулс познат на индустрията до момента – 2 ms. Това означава, че неговата ефективност по отношение на премахването на окосменото е ненадмината.

Според клиничните проучвания тя е 89% при курс от 6 процедури на дадена зона.
Gentle Lase Pro Plus е изключително ефективен, както при светли и тънки косми, така и при много тъмни кожи и косми. Другото голямо предимство на платформата е, че процедурата с нея трае не повече от 20-25 мин. дори за големи зони, като цели крака или гръб. Процедурите са абсолютно безопасни. Няма риск от пигментации дори през лятото, при правилно извършване и планиране на процедурата.

Безопасна медицинска лазерна епилация

Лазерната епилация е напълно безопасна процедура за премахване на нежелано
окосмяване от всяка част на тялото. Тя представлява селективно загряване на косъма, като по този начин се унищожава космения фоликул. Лазерният лъч прониква само в косъма и на дълбочина – до фоликула. По този начин е невъзможно  да се увреди който и да било вътрешен орган.  Благодарения на охлаждащото си устройство Gentle Lase Pro Plus е безболезнено такова. Кожата остава незасегната от лазерния лъч. По време на процедурата бенките се зачертават с бял молив, което допринася за безопасността на процедурата.

Dermal Lase Center предлага на всеки нов посетител, за когото лазерната епилация е все още непозната може да запише час за консултация с дерматолог
и безплатна еднократна процедура на малка зона по избор.
Даваме възможността всеки сам да се усети процедурата и да разбере защо сме избрали и сме сигурни в резултатите на апаратите, с които работим.

Сподели статията
Pin to board
Share on facebook
Последни статии

Лечение на гъбички по ноктите (онихомикоза) с Nd:YAG лазер

Лазерно лечение  на онихомикоза (гъбички по ноктите) Онихомикозата е хронично заболяване, водещо до разрушаване на плочката на ноктите, което се причинява от дерматофити, дрожди и плесени. Как да я разпознаем?

Прочети повече

Премахване на целулит с Venus Legacy

Venus Legacy (Венус Легаси) е неинвазивна процедура, която ефективно премахва целулит и мастни натрупвания, стяга кожата, намалява фините линии и бръчки на лицето и шията. Процедурите са изключително подходящи след

Прочети повече