Мезотерапия против целулит

Целулитът е проблем, засягащ много жени по света. Той е известен със своята неестетична визия и може да намали самочувствието и увереността на хората. В борбата с целулита, мезотерапията е една от най-ефективните техники, предлагани от Dermal Lase.

Какво е мезотерапията?


Процедурата мезотерапия представлява инжектиране на витамини и полезни съставки в кожата като хиалуронови молекули, витамини, микроелементи, аминокиселини Чрез мезотерапия успешно се лекуват редица състояние на кожата на лицето, тялото и скалпа на косата. Мезотерапията за тяло се различава от тази за лице най-вече заради целите и приложенията си.

Как мезотерапията работи против целулита?


Целулитът се образува поради неравномерното разпределение на мазнините, задържане на течности и накопичване на токсини в дълбоките слоеве на кожата. Мезотерапията против целулита цели да преодолее тези проблеми чрез смесите от активни съставки, които се инжектират в кожата. Нейната цел е е насочена най-вече към редуциране на мазнините, подобряване и оформяне на третираната част от тялото в желания вид. При мезотерапията за тяло, нашите експерти използват изключително тънка и фина игла, чиито убождания едва се усещат. Когато третират отпусната кожа, дълбочината на иглата е от 1 до 2 мм. При целулита иглата може да достигне и 2 см.

Ползи от мезотерапията против целулит:

  • Намаляване на целулита
    Мезотерапията против целулита може значително да намали появата и видимостта на целулита. Активните съставки, които се инжектират, помагат за разграждане на мазнините, подобряване на кръвообращението и дрениране на токсините, което води до по-гладка и по-стегната кожа.
  • Изглаждане на кожата
    Мезотерапията стимулира производството на колаген и еластин, които са отговорни за еластичността и гъвкавостта на кожата. Това води до по-гладка и по-свежа визия на кожата.
  • Повишаване на самочувствието 🙂
    Борбата с целулита може да бъде физически и емоционално изтощителна. Мезотерапията против целулит помага не само физически, но и емоционално, като подобрява външния вид и повишава самочувствието.

Мезотерапията против целулит е ефективна и безопасна процедура, която може да помогне в борбата с целулита. Тя предлага множество ползи, включително намаляване на целулита, изглаждане на кожата и повишаване на самочувствието. Ако страдате от целулит и искате да подобрите външния си вид, мезотерапията против целулит е един от най-ефективните начини да постигнете желаните резултати. Запазете час още сега за мезотерапия или разгледайте нашите активни промоции.

Сподели статията
Pin to board
Share on facebook
Последни статии