Мезотерапия против целулит

Целулитът е проблем, засягащ много жени по света. Той е известен със своята неестетична визия и може да намали самочувствието и увереността на хората. В борбата с целулита, мезотерапията е една от най-ефективните техники, предлагани от Dermal Lase.


Какво е мезотерапията?
Процедурата мезотерапия представлява инжектиране на витамини и полезни съставки в кожата като хиалуронови молекули, витамини, микроелементи, аминокиселини Чрез мезотерапия успешно се лекуват редица състояние на кожата на лицето, тялото и скалпа на косата. Мезотерапията за тяло се различава от тази за лице най-вече заради целите и приложенията си.


Как мезотерапията работи против целулита?
Целулитът се образува поради неравномерното разпределение на мазнините, задържане на течности и накопичване на токсини в дълбоките слоеве на кожата. Мезотерапията против целулита цели да преодолее тези проблеми чрез смесите от активни съставки, които се инжектират в кожата. Нейната цел е е насочена най-вече към редуциране на мазнините, подобряване и оформяне на третираната част от тялото в желания вид. При мезотерапията за тяло, нашите експерти използват изключително тънка и фина игла, чиито убождания едва се усещат. Когато третират отпусната кожа, дълбочината на иглата е от 1 до 2 мм. При целулита иглата може да достигне и 2 см.


Ползи от мезотерапията против целулит:

  • Намаляване на целулита
    Мезотерапията против целулита може значително да намали появата и видимостта на целулита. Активните съставки, които се инжектират, помагат за разграждане на мазнините, подобряване на кръвообращението и дрениране на токсините, което води до по-гладка и по-стегната кожа.
  • Изглаждане на кожата
    Мезотерапията стимулира производството на колаген и еластин, които са отговорни за еластичността и гъвкавостта на кожата. Това води до по-гладка и по-свежа визия на кожата.
  • Повишаване на самочувствието 🙂
    Борбата с целулита може да бъде физически и емоционално изтощителна. Мезотерапията против целулит помага не само физически, но и емоционално, като подобрява външния вид и повишава самочувствието.

 

Мезотерапията против целулит е ефективна и безопасна процедура, която може да помогне в борбата с целулита. Тя предлага множество ползи, включително намаляване на целулита, изглаждане на кожата и повишаване на самочувствието. Ако страдате от целулит и искате да подобрите външния си вид, мезотерапията против целулит е един от най-ефективните начини да постигнете желаните резултати. Запазете час още сега за мезотерапия или разгледайте нашите активни промоции.

Сподели статията
Pin to board
Share on facebook
Последни статии

Филъри за косопад

Алопецията или косопадът е често срещан проблем както при мъжете, така и при жените. Най-честите причини за това състояние са напреднала възраст, продължителен стрес, хронична умора, прием на някои медикаменти,

Прочети повече