Премахване на целулит с Venus Legacy

Venus Legacy (Венус Легаси) е неинвазивна процедура, която ефективно премахва целулит и мастни натрупвания, стяга кожата, намалява фините линии и бръчки на лицето и шията. Процедурите са изключително подходящи след бременност.

Иновативната технология на Venus Legacy (Венус Легаси) използва технологията 4D™, комбинирайки три модерни и изпитани технологии – мултиполярна радиочестота (RF), пулсиращо магнитно поле (PEMF) и VariPulse™ технология (VP),  с интегриран термометър за анализ на кожата – RealTime Thermal Feedback. Комбинираното им действие и загряване на на тъканта отвътре навън води до подобрено производство на колаген, подобряване на обмяната на вещества и метаболитните процеси и намаляването на целулита. 

Как работи Venus Legacy?

Комбинираното действие на мултиполярната радиочестота и електромагнитните импулси, води до хомогенно повишаване на температурата по цялата площ на третираната зона. Равномерното и непрекъснато разпределение на топлината, както и способността да се поддържа постоянна температура, са предпоставка за отличните резултати и по-кратката продължителност на процедурата.

На база синергичното действие на описаните три технологии:

Технологията на пулсиращите магнитни полета се използва в традиционната медицина от десетилетия и нейните регенеративни възможности са научно доказани.

Мултиполярната радиочестота  загрява равномерно тъканта отвътре навън, стимулирайки производството на колаген и еластин и свивайки фибробластите, които са разположени между мастните клетки. Благодарение на мултиполярната радиочестота се увеличава  FGF-2 протеина, който отслабва мембраната на клетката и тя става по-рехава. Триглицеридите, които се намират в мастните клетки се разбиват и мастните киселини се източват от мастните клетки през рехавата мембрана. Мастните киселини преминават в лимфата, а от там през черния дроб и бъбреците се изхвърлят по естествен начин от организма. Или казано по друг начин – обмяната на веществата и метаболитните процеси се засилват значително. Така обемът на мастната клетка става по-малък. Тя се свива, а това води до видимо намаляване на целулита.

Технологията VariPulseTM позволява регулирано импулсно всмукване за дълбоко проникване на енергията в тъканите, лимфен дренаж и стимулиране на кръвообращението.

Притокът на кръв в третираната зона се подобрява, а витамини, минерали и кислород достигат по-лесно до клетките. Освен това се създават нови кръвоносни съдове и дермални фибробласти в третираните зони. Фибробластите на свой ред увеличават колагеновите и еластиновите фибри. Именно новият колаген и еластин правят кожата по-стегната и водят до заличаване на бръчките.

Кои зони могат да се третират с апарата? 

Зона лице: Стягане и лифтиране на кожата, третиране на бръчки, скули, двойна брадичка, шия.

Зона тяло: Областта на корема; мастните натрупвания в областта на талията – т.нар. „паласки“; бричове; бедра – отпред, отзад и във вътрешната част на бедрата; седалище; прасци; колене; ръце.

Кога е изключено да се прави Venus legacy?

Активно възпаление и/или инфекция на зоната, на която се прилага терапия.

Наличен в момента рак и премалигнено състояние или анамнеза за такива.

Дегенеративни неврологични заболявания.

Заболявания стимулирани от топлина, като рецидивиращ херпес симплекс в зоната, на която се прилага терапия.

Вътрешен дефибрилатор/пейсмейкър.

Метални импланти в зоната, на която се прилага терапия, с изключение на зъбни импланти.

Неконтролирано заболяване на щитовидната жлеза.

Разширени вени.

Бременност, процедура за оплождане in vitro.

Свързани с кожата автоимунни заболявания.

Силиконови импланти и инжекции в зоната, на която се прилага терапия.

Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация на тел. 0888 0 666 51

Сподели статията
Pin to board
Share on facebook
Последни статии
beautiful girl with black dress

CO2 премахване на кожни образувания и Vbeam

Поради една или друга причина, появата на кожни образувания е все по-често срещана. За щастие обаче, съвременните лазерни технологии предлагат много минимално инвазивни и безболезнени решения за премахването им. Научете

Прочети повече
Two beautiful women posing outdoors

Криолиполиза с Cooltech Define

Ако търсите бързи и видими промени във външния вид чрез редуциране на теглото, подобряване състоянието на кожата, поради намален целулит, в проблемните зони, където често се трупат мазнини, като корема,

Прочети повече
Laser facial treatment

Лазерно подмладяване

Laser Genesis – неаблативно лазерно подмладяване Все по-популярно е използването на лазерни технологии за подобряване на външния вид на кожата. Тези процедури се извършват с цел намаляване на видимите следи

Прочети повече