За кои процедури е подходящ есенният сезон?

Beautiful woman in a white dress

С пристигането на есента и понижаването на температурите е време да обърнем внимание на красотата и грижата за кожата и тялото си. Сега е време за козметичните процедури, които ще ти помогнат да поддържаш красотата си през студените месеци. В Dermal Lase имаме цял списък с процедури подходящи за сезона. 


Ботокс
За битката със смуженията по кожата като линии и бръчки, препоръчваме процедури с ботулинов токсин. Поставен правилно и комбиниран успешно с други инжекционни процедури, ботоксът е перфектно и дългосрочно решение в битката с преждевременното застаряване и отпускане на кожата. Прилагането на ботокс върху фините на пръв поглед бръчици и линии ще заличат уморения вид, ще възвърнат свежия вид и младежкото излъчване на кожата, подчертавайки нежно естествената форма на лицето. 


Филъри 
Хиалуроновите филъри са подходящи за редица естетични корекции като попълване на фини и дълбоки бръчки, уголемяване и оформяне на устни, контуриране на лицето, моделиране на скули, оформяне на брадичка, подобрения в зоната под очите и нехирургична корекция на нос. Те са идеални за подмладяване на лицето и възстановяване на обема на кожата.


Химичен пилинг
Химичният пилинг е ключова стъпка и прекрасно решение в грижата за красивата кожа, независимо от възрастта. Този процес може да бъде чувствителен към слънцето, затова есента е перфектният момент да опитате тази процедура. Химичният бързо и ефикасно обновява, подмладява, освежава кожата и се бори с акне и следите от него. 


Криолиполиза с Cooltech Define и Venus Legacy
В днешно време все повече хора търсят ефективни и безопасни методи за подобряване на външния вид и увереността си. В Dermal Lase предлагаме две вълнуващи процедури  — Venus Legacy и криолиполиза с CoolTech. Те предоставят ефективни решения и уникални резултати, а есенния сезон е най-доброто време да изпробваш тези две процедури. 


Зависимо от конкретните нужди на твоята кожа, може да избереш една или комбинация от тези процедури, които да ти помогнат да запазиш свеж и младежки вид на лицето и тялото си. Препоръчваме консултация с някой от нашите терапевти, който ще ти предостави персонализиран съвет и ще определи най-подходящата стратегия за грижа за кожата ти. След осигурената правилна грижа за твоята кожа, ще можеш да се насладш на дълготрайни и видими резултати, които ще те накарат да се почувстваш по-уверена и красива през целия сезон.

 

Сподели статията
Pin to board
Share on facebook
Последни статии
beautiful girl with black dress

CO2 премахване на кожни образувания и Vbeam

Поради една или друга причина, появата на кожни образувания е все по-често срещана. За щастие обаче, съвременните лазерни технологии предлагат много минимално инвазивни и безболезнени решения за премахването им. Научете

Прочети повече
Two beautiful women posing outdoors

Криолиполиза с Cooltech Define

Ако търсите бързи и видими промени във външния вид чрез редуциране на теглото, подобряване състоянието на кожата, поради намален целулит, в проблемните зони, където често се трупат мазнини, като корема,

Прочети повече
Laser facial treatment

Лазерно подмладяване

Laser Genesis – неаблативно лазерно подмладяване Все по-популярно е използването на лазерни технологии за подобряване на външния вид на кожата. Тези процедури се извършват с цел намаляване на видимите следи

Прочети повече