Промоции Dermal Lase Center

Удобствата на GentleLase Pro

Епилацията с александритния лазер GentleLase Pro в Клиника Dermal Lase е ефективна, без болка и с траен ефект. Дори след само няколко процедури кожата става подмладена, гладка и нежна.

 

Александритният лазер в Клиника Dermal Lase е GentleLase Pro

Иновация в името на дълготрайната естетика

При тази епилация проблеч „обърнатите косми“ не съществува. Процедурата с александритния лазер GentleLase Pro  продължава между 2 и 20 минути в зависимост от третираната зона.

89% по-малко косми след курс от 3 до 6 процедури

 

Какво представлява процедурата?

Александритният лазер GentleLase Pro в Клиника Dermal Lase е последно поколение оборудване с дължина на вълната 755nm. При лазерната процедура импулсът се привлича от меланина на косъма. Той се трансформира в топлина, която унищожава космения фоликул без да уврежда околната тъкан.

 

Болезнена ли е процедурата?

Не.

Александритният лазер GentleLase Pro в Клиника Dermal Lase е снабден с технология на охлаждане, която предпазва кожата от нагряване, последвано от болков ефект. Преди достигане до косъма накрайника на лазера разпръсква криогенен спрей, с който охлажда третираната зона и предотварява всякакви негативни усещания.

 

Подготовка за процедурата:

Зоната, която ще бъде епилирана, не бива да се излага на слънце поне две седмици преди процедурата. Солариумът също е противопоказен. Кола маска не следва да се използва поне 4 до 6 седмици преди и след процедурата. Кожа с натрупан тен е препоръчително да е изсветлява преди провеждане на лазерна епилация.

 

Време за постигане на траен ефект:

Ефектът се постига още с първата процедура с александритния лазер GentleLase Pro в Клиника Dermal Lase. Типът кожа и окосмение, спецификата на третираната зона са тези фактори, които определят броят на необходимите процедури за постигане на максимален и дълготраен ефект.

Кои зони могат да бъдат третирани с GentleLase Pro?