Детоксикиране на тялото след празниците

Ето, че дойде и това време от годината, в което установяваме, че имаме нужда от детоксикиране на тялото, защото около коледните и новогодишните празници отново сме прекалили с обилните вкусни вечери, придружени с любимите ни алкохолни или газирани напитки.

Резултатът от преяждането накрая са натрупани килограми, подуване, дискомфорт и болки в корема. Освен че се чувстваме зле физически, виждаме и негативните последици и в огледалото.

Как можем да си помогнем, за да подобрим физическото ни състояние и да пречистим организма си от натрупаните токсини?

Ето някои съвети за старт на един по-здравосоловен режим:

  1. Здравословна храна

Заместете вредните храни с по-здравословни. Не се впускайте в ограничения на храната веднага. Като начало може да заместите любимите си шоколадови изкушения с плодове, а мазните храни с по-леки и здравословно приготвени ястия.

  1. Повече вода и зелен чай

Заместете консумираните досега вредни напитки с вода или чай. Освен необходимото количество на ден вода според възрастта, теглото и активността ви, може да прибавите зелен чай към вашия режим. Той е всеизвестен с антиоксидантните си свойства и ще ускори детоксикацията на организма ни.

  1. Повече движение

Като за начало може да започнете с по-леки тренировки. 30 минути движение на ден са напълно достъчни като за начало. По този начин чрез потенето, освен горенето на излишните мазнини ще помогнете на тялото си да изхвърли натрупаните токсини.

  1. Скулптуриращи тялото процедури

Разбира се, първите три съвета действат безотказно, но всички знаем колко време отнема, докато видим резултатите.  Понякога, дори спазвайки стриктно „правилата за здравословен режим“ се нужадем от този „push“ ефект, който да даде тласък на процесите в тялото ни.  Ако желаете да катализирате процесите на отслабване и детокс и да видите категоричен ефект, то скулптуриращите процедури за тяло са най-доброто решение.

В Dermal Lase Center може да откриете отслабващи, стягащи и контуриращи тялото процедури. В зависимост от ефекта, който желаете да постигнете, нашите специалисти могат да предложат различни решения и методи за максимален и бърз резулатат.

Запознайте се с иновативните технологични решения:

Криолиполиза Cooltech Define е апаратна процедура, която използва метода на замразяване на мазнините, служейки си с температура от -11 градуса. Процедурата е изключително успешна в борбата срещу локализираните мастни натрупвания, например в областта на корема, бричовете, дори и двойната брадичка. Специалното на криолиполизата с Cooltech Define, е че благодарение на охлаждането до такава температура се елиминират 4 от 5-те мастни киселини, съдържащи се в мастната клетка. Това от своя страна води до „смъртта“ на 33% от мастните клетки в областта на обработваната зона. Ефектът е забележим още след първата процедура.

Venus Legacy също е апаратна процедура, която обаче работи на принципа на мултиполярна радиочестота и пулсиращи магнитни полета, като по време на процедурата се усеща затопляне в третираната зона. С други думи: мастните депа се топят. Процедурата е изключително ефективна в борбата с целулита. Работи и с допълнителна технология – вакуум, като резултатът е стегната и изгладена кожа. Ефект има още след първата процедура, но за да бъде той дълготраен са необходими 6-8 процедури на зона в зависимост от индивидуалното състояние на тялото.

Антицелулитната мезотерапия е инжекционен метод, чрез който се доставят на тялото специални съставки, които имат за цел изглаждането на кожата. Вкарвайки липолитичния разтвор в конкретната зона, излишните мастни натрупвания биват разрушени и се изхвърлят от организма по естетвен начин.

Както сами може да се убедите, има много и разнообразни методи, чрез които може да детоскикирате и скулптурирате тялото си. В Dermal Lase Center може да откриете процедури и/или комбинация от процедури, които ще са вашите верни съюзници в борбата с целулита и излишните мазнини. Запазете час за консултация още сега на телефон 0888 066 651.

Сподели статията
Pin to board
Share on facebook
Последни статии
beautiful girl with black dress

CO2 премахване на кожни образувания и Vbeam

Поради една или друга причина, появата на кожни образувания е все по-често срещана. За щастие обаче, съвременните лазерни технологии предлагат много минимално инвазивни и безболезнени решения за премахването им. Научете

Прочети повече
Two beautiful women posing outdoors

Криолиполиза с Cooltech Define

Ако търсите бързи и видими промени във външния вид чрез редуциране на теглото, подобряване състоянието на кожата, поради намален целулит, в проблемните зони, където често се трупат мазнини, като корема,

Прочети повече
Laser facial treatment

Лазерно подмладяване

Laser Genesis – неаблативно лазерно подмладяване Все по-популярно е използването на лазерни технологии за подобряване на външния вид на кожата. Тези процедури се извършват с цел намаляване на видимите следи

Прочети повече