Най-подходящият сезон за лазерна епилация

Можеш да имаш така мечтаната гладка кожа предстоящото лятото
/ и всяко следващо / ако планираш процедура за лазерна епилация сега.
Зимата е подходяща за всички лазерни процедури и особено за епилация с александритен лазер.

Студените месеци ни осигуряват време до летните дни за достатъчно процедури на зоните, в които не желаем да се борим повече с окосмяването.

Какво ти дава и спестява лазерната епилация?


Осигурява ти повече време и дава усещане за увереност във всяка ситуация.  Представи си как краката или деликатните зони нямат нужда от предварителна подготовка за бански или къси рокли.

За трайни резултати са нужни между 6 и 8 процедури в избраната зона, но още след 3-та процедура се наблюдава с до 50% намаляване на окосмяването и промяна в растежа и плътността на косъма.  
Интервалът между процедурите е различен спрямо зоните: от 30 до 60дни е времето, през което може да се повтарят процедурите.

Също активният тен, които повечето кожи придобиват през лятото е предпоставка, която вместо да изчакваме, когато вече сме го придобили да отминат 14дни, за да извършим лазерна епилация, то можем да започнем в момент като този, когато слънцето няма достъп до всички зони от тялото.
И все пак напомняме, че без значение от сезона използването на слънцезащита на кожата е задължителна.

В клиниките ни извършваме медицинска лазерна епилация с александритни лазери GentleLase Pro и   GentleMax Pro Plus на марката Candela. Медицински апарати със златен стандарт и най-модерна система на работа, които осигуряват бързи, безболезнени и най-важното ефективни процедури.
С избора на александритен лазер може да сте сигурни, че при спазване на интервалите между процедурите ще се сбогувате с окосмяването за повече от 15 години.
Процедурите се извършват от лица, с висока степен на квалификация: медицинска, козметична или за работа с лазерна апаратура.
Преди да се започне с лазерна епилация, всеки посетител при нас преминава през консултация, по време на която е запознат и информиран с начина на работа и процесите по време на процедурите.

При нас всеки нов посетител, за когото лазерната епилация е все още непозната може да запише час за консултация и безплатна еднократна процедура на малка зона по избор.
Даваме възможността всеки сам да се усети процедурата и да разбере защо сме избрали и сме сигурни в резултатите на апаратите, с които работим.

Автор: Сияна Емилова

Запази час тук:

Сподели статията
Pin to board
Share on facebook
Последни статии