Грижа за кожата у дома – моцем ли сами да си направим пилинг?

Сухата кожа изглежда, че има влияние върху качеството ни на живот свързано със здравето, но също и върху това как изглежда нашата кожа. Това е най-често срещаното кожно състояние, което може да се влоши с времето или от външни фактори като вятър, студени температури и други.

Правилната грижа за кожата ефективно може да намали сухотата, да подобри нейния външен вид и да осигури подобряване на защитните ѝ функции. Адекватната грижа за кожата увеличава качеството на живот свързано със здравето, но също подобрява и качеството на сън! Почистването, грижата и защитата на кожата са стандарт за ежедневната грижа!

Какво представлява Peel to Glow

Peel2Glow е манипулация в две стъпки. Продуктът е разработен за възстановяване на естествения блясък и равномерен тен на кожата. Той премахва фините линии и бръчици, безопасен е и е лесно приложим. Peel2Glow се препоръчва за професионална употреба при първата процедура, но също така и като част от режима за домашна грижа за постигане на по-сияйна, светла и здрава кожа! Всяка Peel2Glow формула съдържа въздействащи активи, които предоставят уникално решение за всяка специфична индикация. Подходящ е и за поддържане състоянието на кожата след естетични процедури.

Пилингът осигурява ексфолиация на киселинна основа, която премахва сухата, люспеста кожа. По този начин подготвя естествените функции на кожата да бъдат засилени с Glow ампулата.

Glow ампулата възстановява естествения блясък на кожата, прави я гладка на вид, като изглажда нежеланите фини бръчици. Придава на кожата здрав и сияен вид.

Възможни са 4 различни комбинации. Коя е най-подходяща за Вас ще се прецени при консултацията Ви с лекар в Dermal and Lase Center.

Peel to Glow предлага два вида пилинг:

Purifyer peel – представлява почистващ пилинг, АНА базиран, който нежно ексфолира роговия слой на кожата и намалява фините бръчици, като подобрява външния вид на кожата.

Hydra bionic peel – Представлява анти-ейдж пилинг с мощно антиоксидантно действие срещу видимите ефекти на фотостареенето на кожата. Предлага максимална поносимост и безопасност.

Почистващият пилинг може да се комбинира с две Glow ампули за хидратация и освежаване, или изсветляване и запълващ ефект:

Skin Bloom Glow – Представлява мощен антиоксидантен и хидратиращ серум, който осигурява мигновен освежаващ ефект и кожата е видимо по-здрава, сияйна и блестяща!

Brightening and Filling Glow – Този серум е подходящ срещу фотостареенето и неравномерната пигментация на кожата. За видимо по-гладка, стегната и сияйна кожа.

Анти-ейдж пилинга може да се комбинира със следните Glow ампули за хидратация и запълващ ефект, или защита и възстановяване:

Beauty and Boost Glow – Представлява анти-ейдж серум, който осигурява възстановяващо и укрепващо действие. Пептидите, които се съдържат в него, са насочени към намаляване на фините бръчици, подмладяване на кожата и изравняване на тена.

Sleep and repair Glow – Нощен анти-ейдж серум за нощно възобновяване със защитен комплекс. Намалява всички видими следи на стареене, като неутрализира и вредното въздействие на околната среда.

Погрижете се за себе си. Възползвате от промоцията ни този месец на Peel2Glow – комбинация от пилинг и серум, които са подходящ начин да поглезите своята кожа!

Сподели статията
Pin to board
Share on facebook
Последни статии

Филъри за косопад

Алопецията или косопадът е често срещан проблем както при мъжете, така и при жените. Най-честите причини за това състояние са напреднала възраст, продължителен стрес, хронична умора, прием на някои медикаменти,

Прочети повече

Какви са най-добрите методи за лечение на хиперпигментация?

Хиперпигментацията е общо състояние на кожата, при което на определени области се появяват по-тъмни петна, поради прекомерното производство на меланин. Това състояние може да бъде причинено от различни фактори като

Прочети повече