Hydrafacial 2.0 – революцията в почистването на кожата

HydraFacial 2.0 е второ поколение иновативна терапия за лице, разработена от Edge System – водеща американска компания в производството на машини за естетичната индустрия. HydraFacial 2.0 е единствената терапия, насочена към различни кожни проблеми на лицето. Тя помага при акне, розацея, чувствителна кожа, както и при кожа със слънчеви изгаряния. Процедурата е предназначена за всички типове кожа при жените и мъжете. Интегрира 3 основни стъпки – почистване и химичен пилинг, екстракция и хидратиране, превенция и защита.

HydraFacial 2.0 съчетава 3 основни терапии: Базова терапия, Deluxe и Platimun. Всяка от терапиите има специфичен проток за извършване, както и различни серуми, които се прилагат в процедурата.

Vortex-Fusion технология

Това, което отличава HydraFacial™ от останалите процедури за ремоделиране на кожата, е уникалната система за прилагане на терапията Vortex-Fusion. HydraFacial използва няколко уникални дюзи HydroPeel®. Всяка от дюзите изпълнява различна функция – ексфолиация, екстракция и хидратиране на кожата. Спираловидните дюзи HydroPeel се използват в комбинация с патентованата вакуум технология и патентованите серуми на HydraFacial . Тази комбинация създава завихряне, чрез което лесно се отстраняват и премахват замърсяванията, като едновременно с това в кожата се прилагат хидратиращи серуми със силни антиоксиданти.

Стъпка 1: Почистване + пилинг
Active 4 супер серум
Activ-4 серумът премахва мъртвите клетки от кожата, за да даде път на новата, здрава кожа. Поддържа кожата хидратирана, спомага за стягането и за изглаждането на фините линии.
Съставки: Eкстракт от водорасли, богати на минерали и микроелементи. Те овлажняват и омекотяват кожата. Екстракт от мая, много добър източник на протеин за кожата.

GlySal киселина
GlySal серумът е съчетание от гликолова и салицилова киселина, който има ефект на пилинг, но без излющване и дискомфорт. Обединява предимствата на ексфолиация и химичен пилинг в едноетапна процедура за ремоделиране на кожата. Резултатът е видимо подмладяване без раздразнение.
Съставки: Гликолова и салицилова киселина в 3 различни концентрации според проблема и типа кожа – 7.5%, 15% и 30%

Стъпка 2: Екстракция + хидратиране
Beta HD Clear супер серум
Серумът Beta HD Clear помага замърсяванията от порите, черните точки и комедоните да бъдат изсмукани от порите. Новият супер серум Beta HD Clear е разработен специално за мазна кожа и кожа със запуши пори. Въпреки това влияе добре на всеки тип кожа. Серумът прави кожата нежна, чиста и сияйна, благодарение на новите си билкови съставки. Комбинацията от салицилова киселина и екстракт от кора на върба нежно почиства замърсяванията и себума от порите.

Съставки: Новият супер серум съдържа безценни билкови съставки: Екстракт от кора на върба, който е перфектен ексфолиант. Екстракт от спирея, който успокоява кожата. Тасманийски пипер с противовъзпалително действие. Екстракт от мед, който силно хидратира и салицилова киселина за контрол на себума.

Стъпка 3: Превенция + защита
Специализирани серуми за изглаждане на бръчки и фини линии или за заличаване на петна и изравняване на тена. DermaBuilder пептиден комплекс
Съставки: Съчетание от октапептиди-3 и дипептиди-5, което помага за изглаждане на фини линии и бръчки. Britenol коректор за петна

Съставки: Екстракт от Мечо грозде – мощна избелваща съставка, както и Витамин С.
Antiox+ супер серум
Серумът Antiox+ е наситен с антиоксиданти и хиалуронова киселинa за мигновена дълбока хидратация.
Съставки: Екстракт от овесени ядки. Екстракт от червени водорасли, който съдържа общо 74 полезни микроелементи и минерали. Хиалуронова киселина за дълбока хидратация. Екстракт от мирта, екстракт от конски кестен и от арника.

Допълващи терапии

Лимфен дренаж
Механичната лимфна терапия помага да се отстранят токсините от кожата. Премахването им е важно за кожата, като по този начин тя придобива естествено здрав и сияещ вид.
Области, подходящи за третиране
• Лице (33% от лимфната система се намира в лицето).
• Ръце
• Крака
• Корем
• Гръб

LED светлини
LED терапията представлява прилагане на светлинна енергия към кожата с терапевтична цел. LED светлините са отлична завършваща стъпка на терапиите с HydraFacial.
Червени LED светлини
• 12 червени светодиода (дължина на вълната: 620-630 нанометра).
• 12 инфрачервени лампи (дължина на вълната: 800-900 нанометра).
Сини LED светлини
• Унищожава p. acne bacteria – бактерия, която играе основна роля за възникването на по-голямата част от случаите на акне.

Сподели статията
Pin to board
Share on facebook
Последни статии
beautiful girl with black dress

CO2 премахване на кожни образувания и Vbeam

Поради една или друга причина, появата на кожни образувания е все по-често срещана. За щастие обаче, съвременните лазерни технологии предлагат много минимално инвазивни и безболезнени решения за премахването им. Научете

Прочети повече
Two beautiful women posing outdoors

Криолиполиза с Cooltech Define

Ако търсите бързи и видими промени във външния вид чрез редуциране на теглото, подобряване състоянието на кожата, поради намален целулит, в проблемните зони, където често се трупат мазнини, като корема,

Прочети повече
Laser facial treatment

Лазерно подмладяване

Laser Genesis – неаблативно лазерно подмладяване Все по-популярно е използването на лазерни технологии за подобряване на външния вид на кожата. Тези процедури се извършват с цел намаляване на видимите следи

Прочети повече