И ти ли се бориш с излишните килограми? Ние можем да ти помогнем с нашата индивидуална програма

Опитваш ли се да свалиш излишните килограми, които си натрупала през зимата?

Продължителното заседяване и липсата на движение оказаха ли негативно влияние върху мазнините по проблемните зони като брича, бедрата, корема, паласките, ръцете, двойната брадичка?

През зимата и особено в условията на изолация, се трупат около 3-4 излишни килограма, и за всеобщо съжаление, те се „лепят“ най-често на най-проблемните ни зони от тялото. А после е много трудно да бъдат свалени.

Ние в Dermal Lase Center разбираме как се чувстваш, защото преди всичко сме хора и имаме същите проблеми като теб.  Започнахме трескаво да търсим решение още в началото на годината. Създадохме специална програма , с която помагаме индивидуално на всеки, който желае да се отърве от излишните килограми по здравословен начин.

Програмата ни включва индивидуален спортен режим и диета, създадени от специалисти, както и набор от апаратни и инжекционни процедури. Те подпомагат спорта и диетата за по-бързи и по-дълготрайни резултати.

Ето какво представлява нашата индивидуална програма за оформяне на тялото и премахване на излишните мазнини.
  1. Безплатна консултация с д-р Евелина Арнаутска. На базата на тази консултация, тя изготвя индивидуална програма за всеки пациент.
  2. Програмата може да включва някои или всички от следните елементи:

–        Индивидуална спортна тренировка

–        Индивидуална диета

–        Апаратни процедури, които се провеждат според индивидуален график и протокол

–        Инжекционни процедури, които също се провеждат според индивидуален график и протокол

Апаратните процедури включват мултиполярна радиочестота с апарата Venus Legacy. Тези процедури са подходящи за намаляване на целулита и стягане на кожата по тялото, а също така и за стягане на контура, намаляване на двойната брадичка и изглаждане на бръчките по лицето.

От скоро разполагаме и с най-новия и усъвършенстван апарат за криолиполиза – Cooltech Define. Апаратът работи при  температура от -11 градуса. Това е безопасна  и неинвазивна технология на замразяване на мастната тъкан, която цели контролирано да увреди мастните клетки, да предизвика тяхната смърт, а след това нашето тяло по естествен начин ги изхвърля чрез лимфната система. Следователно нямаме възстановителен период. Това води до перманентно елиминиране на голяма част мастните клетки в третираната зона, тъй като те имат способността да увеличават своя размер, но нямат способността да се делят.

Резултатът е добре оформен брич, по-стегнат корем, премахване на паласките, по-стегнати бедра.

В съчетание радиочестота Venus Legacy и криолиполизата Cooltech Define дават прекрасни и най-вече дълготрайни резултати там, където е най-трудно да премахнем мазнините само със спорт и диета.

При необходимост включваме и мезотерапия за разтапяне на мазнини. Тази процедура представлява поставяне на множество инжекции с фармацевтични продукти, предназначени за разтапяне на локални мазнини.

В комбинация с индивидуален режим на хранене и спорт, нашата програма дава прекрасни и дълготрайни резултати.

Опитай и ти!

Първата стъпка е да си запишеш час за безплатна консултация с д-р Евелина Арнаутска. Виж как ТУК

Сподели статията
Pin to board
Share on facebook
Последни статии
beautiful girl with black dress

CO2 премахване на кожни образувания и Vbeam

Поради една или друга причина, появата на кожни образувания е все по-често срещана. За щастие обаче, съвременните лазерни технологии предлагат много минимално инвазивни и безболезнени решения за премахването им. Научете

Прочети повече
Two beautiful women posing outdoors

Криолиполиза с Cooltech Define

Ако търсите бързи и видими промени във външния вид чрез редуциране на теглото, подобряване състоянието на кожата, поради намален целулит, в проблемните зони, където често се трупат мазнини, като корема,

Прочети повече
Laser facial treatment

Лазерно подмладяване

Laser Genesis – неаблативно лазерно подмладяване Все по-популярно е използването на лазерни технологии за подобряване на външния вид на кожата. Тези процедури се извършват с цел намаляване на видимите следи

Прочети повече