Криолиполиза: безопасно и трайно замразяване на мазнините

Колебаеш се дали процедурата криолиполиза е подходяща за теб? Питаш се дали ще има желания от теб ефект и каква е разликата между различните апарати за криолиполиза? Коя машина е добра?

На пазара има толкова много различни апарати и противоречива информация, затова е напълно разбираемо, че си объркана.

В тази статия ще хвърлим малко светлина по тези въпроси.

Dermal Lase Center разполага с последния модел машина за криолиполиза Cooltech Define на испанския производител Cocoon Medical. Сигурни сме, че това е най-добрата машина не само, защото сме я изпробвали върху себе си и сме видели чудесните резултати първо върху собствените си тела, но и защото техническите ѝ характеристики и идеята, която стои зад създаването на машината, са повече от добри.

Историята на Cooltech Define

Собственикът на Cocoon Medical – Хосе Антонио, преди повече от 10 години всъщност е бил собственик на верига клиники по естетична медицина в Испания. Години наред той търси да закупи за своите центрове идеална машина за криолиполиза – а именно ефективна и безопасна. За съжаление, тогава не открива такава на пазара. Затова решава, че ще я произведе сам. Така се създава компанията производител на апарати за естетична медицина – Cocoon Medical. Събира екип от лекари, физици и инженери и създават първата европейска криолиполиза Cooltech. Години по-късно усъвършенстват технологията и през 2019 година на пазара се появява Cooltech Define. Влагат много средства и време в клинични изпитания на машината. Разработката ѝ трае повече от 4 години.

Клиничните проучвания

Клиничните проучвания показват, че Cooltech Define замразява 90% от мастната тъкан, попаднала в апликатора, докато с Cooltech  – не повече от 70% от мазнините кристализират по време на процедурата.

Така апаратът Cooltech Define показва редица предимства пред останалите апарати, работещи на принципа на криолиполизата. Той разполага с 9 апликатора, които са подходящи за различни части на тялото. Апаратът има накрайници, които позволяват да се третират и труднодостъпни части на тялото като: двойна брадичка, ръце, колене, паласки и дори твърди бричове. Устройството разполага със специално разработени ръкохватки за твърди бричове. Уредът разполага с голям апликатор за корем. Всичко това прави  Cooltech Define предпочитана машина сред водещите естетични центрове в Европа.

Процедурата с този апарат е изключително ефективна. Клинично доказано е, че след първата резултатът е до 30% по-малко мазнини в третираната зона. Процедурата е напълно безопасна, тъй като машината работи със специално разработени и патентовани предпазни мембрани. Тяхната функция е да предпазят кожата от измръзване и некроза.

Cooltech Define разполага с 9 темплейта за правилно определяне големината на третираната зона и точна диагностика на вида мастна тъкан. Това дава голямо предимство на терапевта и минимизира риска от грешка при диагностиката. Всъщност диагностиката на мастната тъкан е най-важната стъпка при тази процедура, затова е важно терапевтът, който извършва процедурата, да  е добре обучен и да има опит. Темплейтите за диагностика  на Cooltech Define са незаменим помощник на терапевта и свеждат риска от човешка грешка до минимум.

Другото много важно нещо са предпазните мембрани. Cocoon Medical има над 1000 изпитания върху предпазните мембрани на Cooltech Define. Ето защото технологията им на производство е патентована и гарантира пълна безопасност.

Кой е подходящият пациент за криолиполиза?

И накрая, но не на последно място. Подходящият пациент за криолиполиза е този, който има локални мастни натрупвания по тялото. Хората с наднормено тегло не са подходящи пациенти. Процедурата се използва за оформяне на тялото, но не и за отслабване. Комбинацията от криолиполиза със здравословно хранене, редовни физически упражнения и спорт е ключът към  постигането на желаното здраво и стегнато тяло.

За повече информация можете да си запазите час за безплатна консултация и демо процедура: 0888066651

Сподели статията
Pin to board
Share on facebook
Последни статии

Лечение на гъбички по ноктите (онихомикоза) с Nd:YAG лазер

Лазерно лечение  на онихомикоза (гъбички по ноктите) Онихомикозата е хронично заболяване, водещо до разрушаване на плочката на ноктите, което се причинява от дерматофити, дрожди и плесени. Как да я разпознаем?

Прочети повече

Премахване на целулит с Venus Legacy

Venus Legacy (Венус Легаси) е неинвазивна процедура, която ефективно премахва целулит и мастни натрупвания, стяга кожата, намалява фините линии и бръчки на лицето и шията. Процедурите са изключително подходящи след

Прочети повече