Лазерно подмладяване кожата на лицето, деколтето и ръцете

Надпреварата с времето по отношение на младежкия външен вид привлича към своя арсенал постиженията на техническия прогрес в медицината. По този повод и все повече пациенти се обръщат към своите дерматолози за консултация в търсене на новости.

Естетичната дерматология разполага с различни възможности за третиране на бръчки, пигментации и зачервявания, но не всяка от тях позволява на пациентите да продължат професионалните си и социални ангажименти необезпокоявани. Ето какво предлага Dermal Lase Center на своите посетители за корекция на фини бръчки и подобряване на кожните тен и текстура.

Терапия с Vbeam за лазерно подмладяване кожата на лицето, деколтето и ръцете.

V-Beam Perfecta работи със специална дължина на вълната (595 nm), която засяга дори най-малките видими кръвоносни съдове под кожата. Капилярите се нагряват и разрушават, а кожата става чиста и гладка. Другият ефективен механизъм се дължи на топлината, която се доставя в дермата, причиняващо микро-травма, активираща фибробластната активност и продукцията на колаген.

За кого е подходяща терапията с Vbeam?

Лазерът е подходящ за всички възрасти и при двата пола. Процедурата отнема между 20 и 40 минути в зависимост от площта, която ще се обработва. Непосредствено след процедурата се наблюдава зачервяване, което намалява в рамките на денонощие.

Процедурата е изключително подходяща за хора със забързано ежедневие, който могат да отделят обедната си почивка за посещение в дерматологична клиника и след това да продължат ежедневните си задачи без притестения и без околните да забележат следи от лекарска намеса. Лазерното подмладяване с V beam е предпочитана процедура, тъй като възстановителния период след нея е минимален.

Обадете се и научете повече на тел. 0888 0666 51

Представяме Ви снимки от превъзходни анти-ейдж резултати, постигнати с Vbeam Perfecta от д-р Моника Малуф:

Сподели статията
Pin to board
Share on facebook
Последни статии