Мезотерапия за очи

Какво е Мезотерапия за очи?

Мезотерапия за очи е нехирургична манипулация, чрез която с многократни убождания в епидермиса и дермата се внася специален коктейл от витамини, минерали, аминокиселини, фактори на растежа и др. Това е метод, чрез който постигаме биоревитализация и видимо подмладяане на кожата, който е и особено подходящ за приложение в околоочната зона.

RRS eyes е коктейл за инжекционна мезотерапия, разработен за кожата около очите. Мезотерапията подобрява околочния контур, запълва повърхностни бръчки около очите и е силно ефективна срещу тъмните кръгове.

Как протича процедурата?

Процедурата се предхожда от апликация на обезболяващ крем, което позволява безболезненото и изпълнение дори и при пациенти с нисък праг на болка. Инжектирането на продукта е на определена дълбочина в кожата, под формата на малки „капчици“, наречени папули, които изчезват до 24 часа.

Какво да очаквам след процедурата?

След процедурата се наблюдава подобрение на еластичността, премахва тъмните кръгове и сенки. Придава свеж и здрав вид.

Колко процедури е необходимо да направя?

За максимален ефект са необходими от 4 до 6 процедури, които се извършват в интервал от 1-2 седмици. Тази процедура е подходяща както за възрастни жени, така и за по-млади.

Сподели статията
Pin to board
Share on facebook
Последни статии

Филъри за косопад

Алопецията или косопадът е често срещан проблем както при мъжете, така и при жените. Най-честите причини за това състояние са напреднала възраст, продължителен стрес, хронична умора, прием на някои медикаменти,

Прочети повече

Какви са най-добрите методи за лечение на хиперпигментация?

Хиперпигментацията е общо състояние на кожата, при което на определени области се появяват по-тъмни петна, поради прекомерното производство на меланин. Това състояние може да бъде причинено от различни фактори като

Прочети повече