Наръчник за лазерни процедури

В естетичните клиники има 3 сезона: пролет, лято и сезонът на лазерните процедури.

Защо есенно-зимният сезон е най-подходящото време за извършване на такива?

Причината е, че след този процес, кожата е особено чувствителна към слънчева светлина и предразположена към пигментации, а през този период слънцето грее по-слабо.

За да държите пигментациите надалеч, винаги носете със себе си подходяща слънцезащита според вашия фототип кожа (за максимална защита препоръчваме SPF50) и нанасяйте през максимум 2 часа.

В Dermal Lase Center можете да се подложите на следните лазерни процедури.

ФРАКЦИОНЕН CO2 ЛАЗЕР

Няма значение дали го познавате под наименованието СО2 лазер или фракционен лазер, защото е сигурно, че ако сте се интересували от естетични процедури, няма как да не сте чували за царят на лазерите.

Лазерната платформа е мултифункционална и дава чудесни резултати за: подмладяване на кожа, заличаване на белези (от акне, следоперативни, стрии) и премахване на доброкачествени кожни образувания (бенки, фиброми, брадавици, себорейни кератози и други).

Апаратът извършва дълбок пилинг на кожата, който представлява контролирано и абсолютно точно въздействие върху най-горния слой на дермата, с цел стимулиране на производството на нови клетки и колаген и бързата замяна на увредените участъци от нова кожа.

Процесът е бърз и безболезнен, тъй като третираните участъци предварително се намазват с упойка под формата на крем.

Възстановителният период е от няколко дни до седмица, но чудесно се комбинира с уикенд вкъщи и почивка с ароматен чай, докато гледате снежната приказка от прозореца.

VBEAM PERFECTA ЛАЗЕР

Нормално е, ако от името разбирате само, че ще имате перфектни резултати. Vbeam e лазерно чудо за дерматолозите, защото предлага решение на редица кожни проблеми.

Подходящ за успешно третиране на: розацея, хемангиоми, порт-вайн-петна, премахване на пигментни и васкуларни лезии, някои непигментни лезии, като брадавици, заличаване на белези, лечение на дерматози, премахване на стрии, разширени капиляри по лицето и тялото, капилярни звезди, ангиоми и още много други проблеми, свързани с кръвоносните съдове.

Използва се успешно за фотоподмладяване.

Подходящи за лечение с Vbeam са хора от всички възрасти, включително бебета от 0 месеца.

Действието е напълно безболезнено, тъй като апаратът е снабден с охлаждащо устройство, което освен това защитава епидермиса.

Лазерното третиране с Vbeam е в графата с услуги, подходящи за „обедна почивка“, тъй като е бърза и без следвъзстановителен период.

Gentle Lase Pro

Александритният лазер е златен стандарт в епилацията с медицински или козметични цели.

Оборудването може да бъде използвано единствено и само в клиники, затова искаме да обърнем внимание и на другите му приложения.

Апаратът GentleLase Pro освен „страничен ефект“ да подмладява кожата след всяка процедура по трайно обезкосмяване, има редица други приложения за третиране на: пигментни и съдови лезии, вродени или придобити петна и доброкачествени кожни образувания.

Какво може да очаквате от лазерната процедура с GentleLase Pro:
– Дълготрайни резултати
– Бърза и безболезнена процедура
– Охлаждаща система за максимален комфорт
– Оптимален ефект и при по-светъл фототип

И най-накрая женското: „идвам след 5 минути“ значи точно това, защото процедурите за малки зони траят едва 4 минути.

Запишете час за консултация с дерматолог в дерматологична клиника Dermal Lase Center, който ще ви посътветва коя лазерна процедура е най-подходяща за вашата кожа!

Сподели статията
Pin to board
Share on facebook
Последни статии

Лечение на гъбички по ноктите (онихомикоза) с Nd:YAG лазер

Лазерно лечение  на онихомикоза (гъбички по ноктите) Онихомикозата е хронично заболяване, водещо до разрушаване на плочката на ноктите, което се причинява от дерматофити, дрожди и плесени. Как да я разпознаем?

Прочети повече

Премахване на целулит с Venus Legacy

Venus Legacy (Венус Легаси) е неинвазивна процедура, която ефективно премахва целулит и мастни натрупвания, стяга кожата, намалява фините линии и бръчки на лицето и шията. Процедурите са изключително подходящи след

Прочети повече