Услуга

Дерматологична консултация

Медицинските експерти в Dermal Lase имат богат опит в сферата на дерматологията и ще потърсят индивидуално решение за теб, спрямо твоите нужди. От първата консултация до постигането на желания резултат, ние ще бъдем до теб неизменно.

Медицинските експерти в Dermal Lase имат богат опит в сферата на дерматологията и ще потърсят индивидуално решение за теб, спрямо твоите нужди. От първата консултация до постигането на желания резултат, ние ще бъдем до теб неизменно. Дерматологичният преглед и съвременната апаратна диагностика са едни от най-важните фактори за определяне на най-правилния подход  при дерматологичните и/или естетичните ни проблеми и несъвършенства.
Експертите ни са тук, за да вземете заедно най-доброто решение за теб

Довери им се. 

Кожата ни постоянно бива подлагана на въздействие от външни и вредни фактори, които я дехидратират и изтощават. В резултат на дехидратацията, се появяват пигментни петна, тенът става неравномерен и дори сивкав. Неизбежната намеса на времето добавя и фини бръчици и линии по лицето ни. Всичко това “помага” на кожата да изгуби своята еластичност, да се отпусне неестествено и да придобие изморен вид. 

Често се случва да се доверим на приятел или на интернет препоръка, когато имаме кожен проблем или дискомфорт. Въпреки добрите намерения, това не е правилното решение, защото организмът ни реагира различно на козметичните продукти и терапии. Преди да започнеш дори и лека терапия, се посъветвай с лекар-експерт. Консултацията прецизно ще определи естеството на кожата ти, както и нейните проблеми. Нашите специалисти ще подходят с грижа, внимание и индивидуално отношение към теб и ще те посъветват най-добре коя е най-безопасната и най-правилната естетична грижа за теб. 

През последните години дерматолозите наблюдават ръст на рак на кожата, включително и при млади хора. Препоръчително е поне веднъж годишно да планираш преглед при специалист дерматолог, особено ако е налице предразположеност към поява на бенки, кожни петна и образувания.

Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация на тел. 0888 0 666 51

МезотерапияЦена
Първичен преглед от хабилитирано лице160 лв.
Вторичен преглед от хабилитирано лице110 лв.
Първичен Преглед от лекар, специалист120 лв.
Вторичен преглед от лекар, специалист90 лв.
Първичен преглед от лекар специализант по дерматология70 лв.
Вторичен преглед от лекар специализант по дерматология50 лв.

Клиентите за нас

nikoleta stoqnovanikoleta stoqnova
12:35 26 Jul 22
Впечатлена съм от професионализма, на д-р Шери Шефкед.Направи ми красиви, естествени устни, като преди това ме информира подробно за качеството на продукта , който използва.Препоръчвам ????
Lubomira MilushevaLubomira Milusheva
19:21 19 Mar 22
Много съм доволна и горещо препоръчвам ???? ползвам услугите им от повече от година и всеки път срещам изключително мило и професионално отношение.. Винаги са на среща, връщат обаждания ако се наложи, напомнят ми за часове.. А за Биби нямам думи ???? страхотна, лъчезарна, търпелива и прекрасен професионалист ???? ????
Iva IvanovIva Ivanov
20:09 24 Nov 21
Доста съм впечатлена от силните резултати още от първата процедура. По принцип имам чувствителна светла кожа. Цвети ми отдели доста внимание, според мен усети притеснението ми от минали почти безуспешни процедури на други места. Предразположи ме и определено се почувствах като специален клиент, изслушвайки ме и отделяйки ми необходимото време без да ме “претупва”. Съчетах даже по-добри резултати от очакваното с добре прекарано време и нямам търпение до следвщата процедура! Не съм имала никакви странични ефекти, което се дължи не само на добра апаратура, но и на персонал, който знае как да я използва според клиента.Thumbs up!
Desislava TrifonovaDesislava Trifonova
17:50 16 Mar 21
Любимото ми място, където се чувствам обгрижена и красива, заобиколена от мили, позитивни и много енергични хора! Изключително професионално отношение и висококачествена апаратура!С огромна благодарност и много обич към д-р Сара Яворова!
Eleonora SaparevskaEleonora Saparevska
11:09 11 Mar 21
Умело подбрания екип от млади лекари в съчетание със съвременна и иновативна техника, водят до високи резултати и дълготраен ефект. В сравнение с други центрове и студия, предлагащи този набор от услуги, извършвани от козметици, разликата е огромна! Горещо препоръчвам д-р Евелина Арнаутска - изключително добре подготвен, знаещ и можещ лекар!
js_loader

Запази час за професионална консултация

Висок клас естетични и апаратни процедури