Погледнете към бъдещето с HArmonyCa™ – нова категория Хибридни филъри


Добре дошли в бъдещето с хибридният филър HArmonyCa™ – HArmonyCa™ е хибриден филър с двоен ефект, комбиниращ CaHA с ХК. HArmonyCa™,който може да подобри структурата на кожата като осигури незабавен лифтинг ефект благодарение на ХК и продължително лифтиране от стимулирането на синтеза на колаген свързан с действието на CaHA.


Стареещото лице има комплексни нужди – Загубата на обем и промяната в структурата на кожата са често срещани форми на стареене на лицето. Повечето продукти, които съдържат само една съставка хиалуронова киселина(ХК) или биостимулатор*, не могат самостоятелно да осигурят комбинираните ползи от лифтирането с ХК† и продължителното стимулиране на синтеза на колаген от калциевия хидроксиапатит (CaHA).

Комбинация от СаНА и ХК в един филър :

Гел с кръстосаносвързана ХК – Частиците хиалуронова киселина дифузират между колагеновите влакна в долния слой на дермата, което може да създаде обем за незабавен лифтинг ефект.
СаНА микросфери – CaHa стимулира синтеза на колаген чрез активиране на пролиферацията на фибробластите, което води до :

  • Синтез на нови колагенови влакна още първата седмица след терапията
  • Индуцира свързано ремоделиране на екстрацелуларния матрикс

HArmonyCa™ може да е подходящ за:
-Хора с наличие на признаци за стареене
-Всеки, който би искал да постигне подобрение в структурата на кожата и възстановяване на загубени обеми в областта на лицето


Най-честите нежелани реакции след инжектиране с HArmonyCa™ са леки и повечето са типични реакции на мястото на инжектиране :
-Реакциите на мястото на инжектиране обикновено отзвучават в рамките на 24-48 часа, а отоците до една седмица
-Прилагането на студен компрес върху третираната зона през първите 24 часа след терапията може да намали зачервяването, отоците и дразненето на кожата
-При поява на малки нодули под кожата, пациентите трябва да бъдат посъветвани да масажират третираната зона.

Комплексните нужди на стареещото лице :


Загубата на обем на лицето и съпорта на меките тъкани са често срещани признаци на стареене.Това е така, защото годините нивата на колаген намаляват наблюдава се и значително намаляване на хиалуроновата киселина.


Кумулативните ефекти на времето също водят до промени в текстурата на кожата.

Вид процедураЦена-30%
HArmonyCa единична ампула (1.25ml)800 лв.560 лв.
HArmonyCa две ампули (2.50ml)1500 лв.1050 лв.
*Промоционалните цени не важат за хабилитирани лица.


Клиентите за нас

nikoleta stoqnovanikoleta stoqnova
12:35 26 Jul 22
Впечатлена съм от професионализма, на д-р Шери Шефкед.Направи ми красиви, естествени устни, като преди това ме информира подробно за качеството на продукта , който използва.Препоръчвам ????
Lubomira MilushevaLubomira Milusheva
19:21 19 Mar 22
Много съм доволна и горещо препоръчвам ???? ползвам услугите им от повече от година и всеки път срещам изключително мило и професионално отношение.. Винаги са на среща, връщат обаждания ако се наложи, напомнят ми за часове.. А за Биби нямам думи ???? страхотна, лъчезарна, търпелива и прекрасен професионалист ???? ????
Iva IvanovIva Ivanov
20:09 24 Nov 21
Доста съм впечатлена от силните резултати още от първата процедура. По принцип имам чувствителна светла кожа. Цвети ми отдели доста внимание, според мен усети притеснението ми от минали почти безуспешни процедури на други места. Предразположи ме и определено се почувствах като специален клиент, изслушвайки ме и отделяйки ми необходимото време без да ме “претупва”. Съчетах даже по-добри резултати от очакваното с добре прекарано време и нямам търпение до следвщата процедура! Не съм имала никакви странични ефекти, което се дължи не само на добра апаратура, но и на персонал, който знае как да я използва според клиента.Thumbs up!
Desislava TrifonovaDesislava Trifonova
17:50 16 Mar 21
Любимото ми място, където се чувствам обгрижена и красива, заобиколена от мили, позитивни и много енергични хора! Изключително професионално отношение и висококачествена апаратура!С огромна благодарност и много обич към д-р Сара Яворова!
Eleonora SaparevskaEleonora Saparevska
11:09 11 Mar 21
Умело подбрания екип от млади лекари в съчетание със съвременна и иновативна техника, водят до високи резултати и дълготраен ефект. В сравнение с други центрове и студия, предлагащи този набор от услуги, извършвани от козметици, разликата е огромна! Горещо препоръчвам д-р Евелина Арнаутска - изключително добре подготвен, знаещ и можещ лекар!
js_loader

Запази час за професионална консултация

Висок клас естетични и апаратни процедури