Услуга

Лазерно подмладяване

shutterstock_1873840003 (1)

Laser Genesis – неаблативно лазерно подмладяване

Laser Genesis е неинвазивна комплексна процедура, която спомага за намаляване на зачервяването, за лечение на розацея и акне, за намаляване на порите и белезите от акне. Лазерът действа чрез нагряване в дълбоките слоеве на дермата и не засяга повърхностните слоеве, което стимулира производството на колаген и еластин от активираните фибробласти, намалява появата на фини линии и бръчки, подобравя цялостния вид и текстура на кожата. За осъществяването й се използва GentleMax Pro Plus Nd:YAG-лазер с дължина на вълната 1064 nm.

Благодарение на тази съвременна лазерна технология е възможно третирането на всички белези на стареене на кожата, настъпващи в хода на възрастта – дифузно зачервяване, разширени пори, фини линии и бръчки и дискретни пигментации.

Процедурата е получила своето одобрение от различни институции, а резултатите от процедурата са доказани в много клинични наблюдения и изпитвания като метод за стимулиране на синтеза на колаген.

Как действа лазерната терапия върху кожата?

Laser Genesis се  осъществява със специфичен ултракъс лазерен импулс. Това дава възможност съвсем безболезнено да бъде постигнато интензивно загряване на повърхностните слоеве на кожата, като по този начин се постига стимулация на клетките, които образуват нова съединителна тъкан. В повърхностните зони на кожата се натрупва и остатъчно количество топлина, която атакува малките капиляри, свива ги и така редуцира дифузното зачервяване.

Какви са най-честите състояния, при които се прилага процедурата?

Laser Genesis се прилага при дифузни съдови проблеми като розацея, дифузно зачервяване на кожата. Един от основните ефекти на процедурата е свързан с видимо намаляване на фините линии и бръчки по кожата, намаляване на видимите белези от акне или възпалителните проблеми при активно акне и подобряване на повърхностната структура на кожата и разширените пори.

В кои области се прилага най-често процедурата?

Най-добри и очаквани резултати се постигат чрез неаблативното лазерно подмладяване върху кожата на лицето. Видимо подмладяване може да бъде постигнато и в зоните на деколтето и шията.

Какво е усещането по време на терапията?

Терапията е напълно безболезнена и дори приятна, като с натрупване на енергия в кожата се усеща умерено затопляне. Процедурата се прави на почистена кожа, предварително трябва да премахнете грима.

Какъв ефект може да се очаква непосредствено след процедурата?

Веднага след процедурата е възможно да има леко зачервяване, което изчезва до няколко часа след процедурата. Незабавно можете да се върнете към Вашия ежедневен ритъм на работа, като поставите слънцезащитен крем.

Колко терапии са необходими за постигане на оптимален резултат?

Обикновено за постигане на оптимален резултат е необходимо провеждането на  3 до 6 процедури през две до три седмици. Ефектът след първата процедура е видим, но незначителен в сравнение с постигнатия краен резултат. Laser Genesis може да се комбинира с други процедури.

Какви са предимствата на Laser Genesis за кожата?

Терапията има голямото предимство да постига ефекта на видимо подмладяване с намаляване на видими линии и бръчки и разширени капиляри и подобряване на повърхностната структура на кожата напълно неинвазивно. Възстановяването на кожата става неусетно, без видими белези върху кожата и без никакъв възстановителен период. Непосредствено след процедурата кожата е само леко зачервена и това намалява и изчезва за 30 мин. до 1-2 часа.

Какви са противопоказанията за осъществяване на процедурата?

Противопоказанията за извършване на Laser Gensis са активна херпесна или друга вирусна или бактериална инфекция в зоната на третиране. Наличието на  злокачествени кожни образувания  също е противопоказание за провеждане на терапията, поради риска от активирането на клетъчните  процеси в кожата и бързото му нарастване.

Относителни противопоказания са бременност, епилепсия и други неврологични заболявания.

Жени

ЗонаЦена -40%Закупи
Цяло лице200 лв120 лвЗакупи
Бузи, нос120 лв72 лвЗакупи
Бузи, нос и брадичка160 лв96 лвЗакупи
Цяло лице и шия250 лв150 лвЗакупи
Цяло лице, шия и деколте350 лв210 лвЗакупи

Клиентите за нас

nikoleta stoqnovanikoleta stoqnova
12:35 26 Jul 22
Впечатлена съм от професионализма, на д-р Шери Шефкед.Направи ми красиви, естествени устни, като преди това ме информира подробно за качеството на продукта , който използва.Препоръчвам ????
Lubomira MilushevaLubomira Milusheva
19:21 19 Mar 22
Много съм доволна и горещо препоръчвам ???? ползвам услугите им от повече от година и всеки път срещам изключително мило и професионално отношение.. Винаги са на среща, връщат обаждания ако се наложи, напомнят ми за часове.. А за Биби нямам думи ???? страхотна, лъчезарна, търпелива и прекрасен професионалист ???? ????
Iva IvanovIva Ivanov
20:09 24 Nov 21
Доста съм впечатлена от силните резултати още от първата процедура. По принцип имам чувствителна светла кожа. Цвети ми отдели доста внимание, според мен усети притеснението ми от минали почти безуспешни процедури на други места. Предразположи ме и определено се почувствах като специален клиент, изслушвайки ме и отделяйки ми необходимото време без да ме “претупва”. Съчетах даже по-добри резултати от очакваното с добре прекарано време и нямам търпение до следвщата процедура! Не съм имала никакви странични ефекти, което се дължи не само на добра апаратура, но и на персонал, който знае как да я използва според клиента.Thumbs up!
Desislava TrifonovaDesislava Trifonova
17:50 16 Mar 21
Любимото ми място, където се чувствам обгрижена и красива, заобиколена от мили, позитивни и много енергични хора! Изключително професионално отношение и висококачествена апаратура!С огромна благодарност и много обич към д-р Сара Яворова!
Eleonora SaparevskaEleonora Saparevska
11:09 11 Mar 21
Умело подбрания екип от млади лекари в съчетание със съвременна и иновативна техника, водят до високи резултати и дълготраен ефект. В сравнение с други центрове и студия, предлагащи този набор от услуги, извършвани от козметици, разликата е огромна! Горещо препоръчвам д-р Евелина Арнаутска - изключително добре подготвен, знаещ и можещ лекар!
js_loader

Запази час за професионална консултация

Висок клас естетични и апаратни процедури