Услуга

Лечение на гъбички по ноктите (онихомикоза) с Nd:YAG лазер

onichomycosys (1)
Медицинските експерти в Dermal Lase имат богат опит в сферата на дерматологията и ще потърсят индивидуално решение за теб, спрямо твоите нужди. От първата консултация до постигането на желания резултат, ние ще бъдем до теб неизменно.

Лазерно лечение  на онихомикоза (гъбички по ноктите)

Онихомикозата е хронично заболяване, водещо до разрушаване на плочката на ноктите, което се причинява от дерматофити, дрожди и плесени.

Как да я разпознаем?

Инфекцията започва най-често като белезникаво или жълтеникаво петно по повърхността на нокътя, а с разпространяването на процеса, потъмнява и може да стане кафеникав, до черен на цвят. По-късно нокътната плочка задебелява и става чуплива.

Какво представлява лазерното лечение на гъбички по ноктите?

Осъществява се Nd:YAG лазер с дължина на вълната 1064 nm. По време на третирането лазерният лъч преминава през повърхността на нокътната плочка и достига до нейната основа. Там той се поглъща от пигмента на гъбичката, трансформира се в топлина и потиска развитието й.

Може ли да се комбинира с друг вид лечение?

Лaзерното лечение на онихомикоза обикновено се комбинира с локално и/или перорално лечение, като това се уточнява предварително с дерматолог.

Какво се усеща по време на процедурата?

Усеща се затопляне до леко парене. При дискомфорт се правят паузи.

Колко процедури са необходими и през какъв интервал?

Необходими са между 1 и 5 процедури средно, в зависимост от тежестта на гъбичната инфекция, с интервал от 4 до 6 седмици.

Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация на тел. 0888 0 666 51

Вид процедураРегулярна цена
1 нокът30лв.
Нокти на едната ръка / единия крак150лв.

Клиентите за нас

nikoleta stoqnovanikoleta stoqnova
12:35 26 Jul 22
Впечатлена съм от професионализма, на д-р Шери Шефкед.Направи ми красиви, естествени устни, като преди това ме информира подробно за качеството на продукта , който използва.Препоръчвам ????
Lubomira MilushevaLubomira Milusheva
19:21 19 Mar 22
Много съм доволна и горещо препоръчвам ???? ползвам услугите им от повече от година и всеки път срещам изключително мило и професионално отношение.. Винаги са на среща, връщат обаждания ако се наложи, напомнят ми за часове.. А за Биби нямам думи ???? страхотна, лъчезарна, търпелива и прекрасен професионалист ???? ????
Iva IvanovIva Ivanov
20:09 24 Nov 21
Доста съм впечатлена от силните резултати още от първата процедура. По принцип имам чувствителна светла кожа. Цвети ми отдели доста внимание, според мен усети притеснението ми от минали почти безуспешни процедури на други места. Предразположи ме и определено се почувствах като специален клиент, изслушвайки ме и отделяйки ми необходимото време без да ме “претупва”. Съчетах даже по-добри резултати от очакваното с добре прекарано време и нямам търпение до следвщата процедура! Не съм имала никакви странични ефекти, което се дължи не само на добра апаратура, но и на персонал, който знае как да я използва според клиента.Thumbs up!
Desislava TrifonovaDesislava Trifonova
17:50 16 Mar 21
Любимото ми място, където се чувствам обгрижена и красива, заобиколена от мили, позитивни и много енергични хора! Изключително професионално отношение и висококачествена апаратура!С огромна благодарност и много обич към д-р Сара Яворова!
Eleonora SaparevskaEleonora Saparevska
11:09 11 Mar 21
Умело подбрания екип от млади лекари в съчетание със съвременна и иновативна техника, водят до високи резултати и дълготраен ефект. В сравнение с други центрове и студия, предлагащи този набор от услуги, извършвани от козметици, разликата е огромна! Горещо препоръчвам д-р Евелина Арнаутска - изключително добре подготвен, знаещ и можещ лекар!
js_loader

Запази час за професионална консултация

Висок клас естетични и апаратни процедури