Услуга
Lifting Threads
Лифтингът с конци е естетична медицинска процедура, с която се постига повдигане и контуриране на отпуснатите зони на лицето и тялото, без да е необходима обща анестезия и намесата на скалпел.

Годините определено ни карат да помъдряваме. На кожата на лицето ни обаче невинаги се отразяват добре – с течение на времето тя се отпуска в определени зони, като се появяват дълбоки статични бръчки и нарушен контур.
Тредлифтингът с конци е перфектно решение  за пациентите, които търсят максимално сходен с оперативния лифтинг резултат, но без намесата на скалпел. Ефектът от тредлифтинга се изразява в свеж и младежки външен вид, подчертан тен, освежена, мека и хидратирана кожа на лицето. 

Процедурата тредлифтинг се извършва с резорбируемите лифтинг конци APTOS, които са създадени на базата на поли-L-млечна киселина. Съставът на конците е са изцяло безопасен и изключително дълготраен, а ефектът се забелязва мигновено. Резултатите стават и все по-видими с течение на времето след процедурата. Причината за това е синтезирането на нов колаген.

Повдигането с APTOS конци помага за: 

 • Предефиниране на линията на челюстта
 • Силно изразени и дълбоки бръчки по лицето
 • Отпусната челюст 
 • Повдигане на марионетните линии и ъгълчетата на устата
 • Оформяне  и повдигане на бузите и назолабиалните гънки
 • Коригиране на лицева асиметрия от парализа 
 • Стягане и повдигане на горната част на врата
 • Повдигане и оформяне на върха на носа –  нехирургична ринопластика
 • Повдигане на гърдите
 • Вагинално стягане

APTOS конците са създадени от Марлен Андреевич Суламанидзе –  световния авторитет в света на  пластичната хирургия. Конците се отличават със специфичната форма на зъбчетата си, която изключва шансовете за миграция и минимизира рисковете от усложнения в процедурата.. 

Най-важното, което трябва да знаеш преди процедурата: 

Защо да изберем APTOS за лифтинг процедурата?
APTOS конците имат съвременен характер и революционни специфики. Комбинацията между това и професионализма на нашите специалисти, води до моментален, забележим и натурален резултат с минимален дискомфорт и без тежък период на възстановяване. Нашите експерти използват съвременна технология за лифтинг конците, съхваняваща мимиката на лицето. 

Лифтинг конците се поставят в максимум 3 до 5мм дълбочина на кожата – това изключва риска от засягане на нервни окончания и големи кръвоносни съдове.

APTOS конците са продукт от последно поколение в сферата на естетичната медицина и са в многобройни вариации. Специалистите ни прецизно ще изберат типa конец и методa на поставяне, в зависимост от възрастта, състоянието на пациента, третираната зона и желаният краен резултат.

Лифтинг конците се поставят в 3 до 5 мм /максимум/ дълбочина, което изключва риска от засягане на  на нервни окончания и големи кръвоносни съдове.

ПО ВРЕМЕ НА ПРОЦЕДУРАТА  нашите специалисти ще обезболят зоната на третиране с анестетичен коктейл, след което внимателно и прецизно ще поставят конците в тъканите с канюла или фина игла.

ВЕДНАГА СЛЕД ПРОЦЕДУРАТА може да се появи оток, зачервяване, а в някои случаи и синини. Те отшумяват рамките на 2 седмици.

Експертите в “Dermal Lase” съветват пациентите, подложили се на лифтинг:

 • Да се въздържат от спорт поне седмица след процедурата
 • Да не правят резки и изразителни гримаси
 • Да не се подлага на масажи
 • Да избягва помещения и места с високи температури

Колко процедури са ми  необходими?
Осезаем  ефект се забелязва непосредствено след процедурата, а крайният  резултат се разгръща в рамките на следващите 2 до 3 седмици седмици.

Ефектът от цялостната терапия  продължава 2 години  и зависи от вида на конците, анатомичните специфики и начинът на живот на пациентите.  и начина на живот на пациента.

Лифтинг с APTOS конци НЕ се препоръчва: 

При бременни и кърмещи

При пациенти с  остри възпалителни процеси

При пациенти с наличие на онкологично заболяване 

При пациенти с  нарушения в кръвосъсирването

Какви са плюсовете на мезолифтинга с конци пред класическите подмладяващи методи?
Мезоконците са създадени  от натурални продукти – те са 100% съвместими с тъканите  се саморазграждат в организма с течение на времето.. Това е и една от причините шансът за нежелани реакции като хематом или алергия да е напълно изключен. Процедурата е не травмира кожата – специалистете ни ще нанесат локална упойка, за да минимизират болката. онците изглаждат и най-дълбоките бръчки и хлътнатини по кожата, с които филърите и ботоксът невинаги могат да се справят изцяло.  по-дълбоки бръчки и хлътнатини, с които филърите и ботоксът не винаги могат да се справят.

Мога ли да съчетавам мезолифтингът с други процедури? 
Да – това е възможно. И все пак, всеки организъм е индивидуален и има свои специфични нужди и особености. При по-млада и стегната кожа например, нашите специалисти използват по-малък брой конци, защото крайният резултат е поддържане на ефекта на състоянието на кожата. Ако имаме наличие на по-дълбоки бръчки, е възможно да е необходим по-голям брой мезоконци, чийто ефект в последствие да бъде поддържан с филъри.

Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация на тел. 0888 0 666 51

Лице2000 лв
Тялослед консултация

Клиентите за нас

nikoleta stoqnovanikoleta stoqnova
12:35 26 Jul 22
Впечатлена съм от професионализма, на д-р Шери Шефкед.Направи ми красиви, естествени устни, като преди това ме информира подробно за качеството на продукта , който използва.Препоръчвам ????
Lubomira MilushevaLubomira Milusheva
19:21 19 Mar 22
Много съм доволна и горещо препоръчвам ???? ползвам услугите им от повече от година и всеки път срещам изключително мило и професионално отношение.. Винаги са на среща, връщат обаждания ако се наложи, напомнят ми за часове.. А за Биби нямам думи ???? страхотна, лъчезарна, търпелива и прекрасен професионалист ???? ????
Iva IvanovIva Ivanov
20:09 24 Nov 21
Доста съм впечатлена от силните резултати още от първата процедура. По принцип имам чувствителна светла кожа. Цвети ми отдели доста внимание, според мен усети притеснението ми от минали почти безуспешни процедури на други места. Предразположи ме и определено се почувствах като специален клиент, изслушвайки ме и отделяйки ми необходимото време без да ме “претупва”. Съчетах даже по-добри резултати от очакваното с добре прекарано време и нямам търпение до следвщата процедура! Не съм имала никакви странични ефекти, което се дължи не само на добра апаратура, но и на персонал, който знае как да я използва според клиента.Thumbs up!
Desislava TrifonovaDesislava Trifonova
17:50 16 Mar 21
Любимото ми място, където се чувствам обгрижена и красива, заобиколена от мили, позитивни и много енергични хора! Изключително професионално отношение и висококачествена апаратура!С огромна благодарност и много обич към д-р Сара Яворова!
Eleonora SaparevskaEleonora Saparevska
11:09 11 Mar 21
Умело подбрания екип от млади лекари в съчетание със съвременна и иновативна техника, водят до високи резултати и дълготраен ефект. В сравнение с други центрове и студия, предлагащи този набор от услуги, извършвани от козметици, разликата е огромна! Горещо препоръчвам д-р Евелина Арнаутска - изключително добре подготвен, знаещ и можещ лекар!
js_loader

Запази час за професионална консултация

Висок клас естетични и апаратни процедури