Услуга

Вагинално подмладяване

Vaginal Rejuvenation
Вагиналното подмладяване чрез лазерни технологии е нов, неинвазивен метод за подобряване на еластичността на влагалището и неговата функционалност. Използваната лазерна технология стимулира образуването на колаген и на нови кръвоносни съдове, а резултатът е инстантен.

Вагиналното подмладяване чрез лазерни технологии е нов, неинвазивен метод за подобряване на еластичността на влагалището и неговата функционалност. 

Използваната лазерна технология стимулира образуването на колаген и на нови кръвоносни съдове – ангиогенезата. В резултат на тази подобрена микроциркулация и новообразувания колаген, областта на влагалището се усеща по-стегната и еластична. Процедурата е особено подходяща за жени, страдащи от уринарна инконтиненция или преживели едно или повече естествени раждания, които искат да подобрят колагенообразуването в тази зона.

Продължителността на процедурата обикновено е между 15 и 30 минути. Въпреки че обикновено не се наблюдава болка е възможно усещането за лек дискомфорт или парене. 

Подготовка преди процедурата

Преди процедурата е препоръчително да посетите акушер-гинеколога си, който ще реализира цитонамазка и ще обясни рисковете и ползите от интервенцията.

Въпреки очакваните добри резултати от процедурата, на вагинално лазерно подмладяване е препоръчително да се подложат само пациентки, които са напълно запознати с неговия профил на безопасност.

За кого е подходяща процедурата и какви са ползите?

С настъпване на менопаузата при жените се преустановява производството на женски полови хормони, които имат основна роля в поддържане еластичността на влагалището. Липсата на естрогени клинично се проявява с вагинална сухота, болка при уриниране (дисурия), болка по време на полов акт (диспареуния). 

Тези неприятни симптоми са една от причините някои жени да предпочетат процедури като вагинално подмладяване.

Процедурата е особено подходяща и за жени, страдащи от уринарна инконтиненция или преживели едно или повече естествени раждания.
Ползите на лазерното вагинално подмладяване са, че е неинвазивна, безболкова процедура, която има траен резултат и създава усещане за по-стегната вагина. 

Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация на тел. 0888 0 666 51

Цени:

Цена за една процедура960 лв
Цена за три процедури2400 лв

Клиентите за нас

nikoleta stoqnovanikoleta stoqnova
12:35 26 Jul 22
Впечатлена съм от професионализма, на д-р Шери Шефкед.Направи ми красиви, естествени устни, като преди това ме информира подробно за качеството на продукта , който използва.Препоръчвам ????
Lubomira MilushevaLubomira Milusheva
19:21 19 Mar 22
Много съм доволна и горещо препоръчвам ???? ползвам услугите им от повече от година и всеки път срещам изключително мило и професионално отношение.. Винаги са на среща, връщат обаждания ако се наложи, напомнят ми за часове.. А за Биби нямам думи ???? страхотна, лъчезарна, търпелива и прекрасен професионалист ???? ????
Iva IvanovIva Ivanov
20:09 24 Nov 21
Доста съм впечатлена от силните резултати още от първата процедура. По принцип имам чувствителна светла кожа. Цвети ми отдели доста внимание, според мен усети притеснението ми от минали почти безуспешни процедури на други места. Предразположи ме и определено се почувствах като специален клиент, изслушвайки ме и отделяйки ми необходимото време без да ме “претупва”. Съчетах даже по-добри резултати от очакваното с добре прекарано време и нямам търпение до следвщата процедура! Не съм имала никакви странични ефекти, което се дължи не само на добра апаратура, но и на персонал, който знае как да я използва според клиента.Thumbs up!
Desislava TrifonovaDesislava Trifonova
17:50 16 Mar 21
Любимото ми място, където се чувствам обгрижена и красива, заобиколена от мили, позитивни и много енергични хора! Изключително професионално отношение и висококачествена апаратура!С огромна благодарност и много обич към д-р Сара Яворова!
Eleonora SaparevskaEleonora Saparevska
11:09 11 Mar 21
Умело подбрания екип от млади лекари в съчетание със съвременна и иновативна техника, водят до високи резултати и дълготраен ефект. В сравнение с други центрове и студия, предлагащи този набор от услуги, извършвани от козметици, разликата е огромна! Горещо препоръчвам д-р Евелина Арнаутска - изключително добре подготвен, знаещ и можещ лекар!
js_loader

Запази час за професионална консултация

Висок клас естетични и апаратни процедури