fbpx
 In Други

Предлагат се все повече апарати за скулптуриране на тялото и вероятно Ви е трудно да изберете един, за да подготвите тялото си за летните месеци.
Ние, екипът на Дермал Лейз, сме избрали да използваме не един, а три различни метода за редуциране на локалните мастни натрупвания, така че да подберем най-доброто за всеки един от Вас. Знаем, че всеки човек е различен и уникален, с различен темп и стил на живот. За това сме се спрели на изпитани във времето методи, които са доказали своята ефективност. И в тази статия ще Ви разкажем накратко за тях.

Независимо дали говорим за отпусната и увиснала кожа, за натрупани излишни мазнини, или упорит целулит – имаме решение за тези проблеми! Ако сте любопитни да разберете коя процедура е най-подходяща за Вас или комбинация от процедури, дочетете статията.
Вече Ви разказахме за криолиполизата с CoolTech Define. Криолиполизата е най-добрата неинвазивна процедура за редуциране на локални мастни натрупвания, безопасна и ефективна! Процедурата таргетира нежеланите мастни клетки, като ги замразява, те кристализират и след това умират. Нашият организъм естествено ги елиминира и резултатите са перманентни. Предимството на криолиполизата е, че е по-евтина от инвазивните методи (операции), ефективни резултати без възстановителен период, без белези, минимален дискомфорт по време на процедурата и видими резултати.

Venus Legacy е другият апарат в Дермал Лейз, който се справя както с редуциране на целулита, така и с отпуснатата кожа. Venus Legacy работи с мултиполярна радиочестота и пулсиращи магнитни полета, предизвиквайки термична реакция, което стимулира естествените заздравителни способности на тялото. Процедурата е безопасна и ефективна, без дискомфорт. Предимствата на процедурата са, че редуцира мастни клетки и целулит, стимулира образуването на колаген, стяга отпуснатата кожа, редуцира фини линии и бръчици, без възстановителен период и е подходяща за всички типове кожа.

Антицелулитната мезотерапия е третият вариант за справяне с целулита и излишните мазнини, наричана е още течна липосукция. Съставките, съдържащи се в мезотерапията, разрушават мембраната на мастната клетка и структурите, които държат мастните натрупвания заедно. Разрушената мазнина се метаболизира от тялото. След серия от процедури се редуцират няколко слоя от мастните натрупвания. Процедурата е с лек дискомфорт, тъй като е минимално инвазивна, но позволява да се върнете към ежедневната си дейност веднага след манипулацията.

По време на консултация с Вас се преценява коя процедура е най-подходяща или комбинация от процедури. Както Ви казахме, Venus Legacy стяга кожата и може да се използва като подготовка преди процедура криолиполиза с CoolTech Define, или след криолиполиза за подобряване на метаболизма в третирана зона и постигане на по-бързи резултати. Антицелулитната мезотерапия също би могла да се комбинира успешно с останалите две процедури, за подпомагане разграждането на мазнините, предхождайки апаратните процедури.

Апаратните и инжекционни процедури не са предвидени като средство за редуциране на теглото, а за редуциране на упорити локални мастни натрупвания и подобряване външния вид на кожата! Резултатите от тези процедури отчитаме в сантиметри, измервайки обиколката в третираните зони, а не в килограми. Важно е да знаете, че физическата активност и здравословното хранене са от голямо значение за постигане на дълготрайни, перманентни резултати.

И трите процедури са ефективна и безопасна алтернатива на липосукцията. Използват различни механизми на действие, което ни позволява да изготвим най-ефективния протокол за работа при всеки един отделен пациент. В различните зони на тялото може да използваме различна процедура, така че да постигнем най-доброто. Например зона корем може да се нуждае от стягане на кожата след раждане, а зона брич от редуциране на целулит. Или да размекнем и подготвим целулита с мезотерапия или Venus Legacy, а след това да го доразградим с криолиполиза с CoolTech Define. Комбинацията от процедурите предполага постигане на по-големи резултати с по-малко на брой процедури.

Заповядайте на безплатна консултация, за да си поговорим и да изберем най-подходящите процедури за Вашето тяло! Очакваме Ви!

 

Автор: Д-р Сара Яворова

Последни статии