Какво да изберем – Venus Legacy или криолиполиза с CoolTech?

Venus Legacy или криолиполиза с CoolTech

В постоянната битка с нежеланите мазнини и признаците на стареене, търсенето на подходяща грижа може да бъде предизвикателство. В Dermal Lase предлагаме две вълнуващи процедури  — Venus Legacy и криолиполиза с CoolTech. Те предоставят ефективни решения и уникални резултати. Нека разгледаме предимствата на всяка от тези процедури, за да ти помогнем да вземеш правилното решение.

Venus Legacy:

  • Подмладяване и оформяне: Venus Legacy не само намалява видимите признаци на стареене, но и оформя тялото, подобряващо контурите на фигурата.
  • Бързи резултати: Пациентите забелязват видима промяна още след първата процедура, но за оптимални резултати препоръчваме да се направят няколко сесии.

Криолиполиза с CoolTech:

  • Резултати: CoolTech е процедура, която използва ниски температури, за да замрази и разгради мазнините. 
  • Безопастност: След процедурата не се изисква време за възстановяване. 

Изборът между Venus Legacy и CoolTech зависи от твоя индивидуален профил и целите ти. Най-добре е да се консултираш със специалист от Dermal Lase, който ще ти предостави индивидуализирана консултация и ще те насочи към правилния избор, базиран на характеристиките на тялото ти и резултатите, които искаш да постигнеш. Но независимо от избора ти, в Dermal Lase ти предоставяме качество и професионализъм. 

Запиши си час за безплатна консултация за премахване на целулит и/или разгледай нашите промоции. 

Сподели статията
Pin to board
Share on facebook
Последни статии

Филъри за косопад

Алопецията или косопадът е често срещан проблем както при мъжете, така и при жените. Най-честите причини за това състояние са напреднала възраст, продължителен стрес, хронична умора, прием на някои медикаменти,

Прочети повече

Какви са най-добрите методи за лечение на хиперпигментация?

Хиперпигментацията е общо състояние на кожата, при което на определени области се появяват по-тъмни петна, поради прекомерното производство на меланин. Това състояние може да бъде причинено от различни фактори като

Прочети повече