За какво се използва Venus Legacy?

Beautiful woman in a white dress on a yacht

В днешно време все повече хора търсят ефективни и безопасни методи за подобряване на външния вид и увереността си. Ако сте сред тези хора, може би сте чували за Venus Legacy – иновативна технология за оформяне на тялото и лицето.

Какво представлява Venus Legacy?

Venus Legacy е медицинска технология, която използва комбинация от мултиполярна радиочестота и вакумна терапия, за да предложи редица естетични процедури за лице и тяло. Тази съвременна система е създадена с цел да се бори с различни проблеми на кожата, включително загуба на еластичност, целулит, бръчки и контуриране на тялото.

За какво се използва Venus Legacy?

  • Лице и шия: Venus Legacy може да помогне за стягане на кожата, намаляване на бръчките и подобряване на текстурата и тонуса на кожата в областта на лицето и шията.
  • Тяло: Технологията може да се използва за намаляване на целулита, изглаждане на кожата, подобряване на контурите и стягане на кожата на ръцете, корема, бедрата, гърдите и други зони на тялото.

Колко време отнема и дали е болезнено?

  • Времето за всяка сесия с Venus Legacy, може да варира в зависимост от областта на третиране. Обикновено процедурите отнемат около 30 минути до 1 час. Броят на необходимите сесии може да се различава от човек на човек в зависимост от конкретните цели и състояние на кожата.
  • Venus Legacy е безболезнена процедура. Пациентите могат да изпитат леко затопляне по време на третирането, но това обикновено се понася добре и не се свързва със значителна болка.

Независимо дали имате нужда от стягане на кожата, намаляване на целулита или подобряване на контурите на тялото, в Dermal Lase ще намерите професионално обслужване, персонализирано и висококачествено лечение, отговарящо на вашите индивидуални нужди.
Запази час за безплатна консултация или разгледай нашите промоционални цени за Venus Legacy.

Сподели статията
Pin to board
Share on facebook
Последни статии

Филъри за косопад

Алопецията или косопадът е често срещан проблем както при мъжете, така и при жените. Най-честите причини за това състояние са напреднала възраст, продължителен стрес, хронична умора, прием на някои медикаменти,

Прочети повече

Какви са най-добрите методи за лечение на хиперпигментация?

Хиперпигментацията е общо състояние на кожата, при което на определени области се появяват по-тъмни петна, поради прекомерното производство на меланин. Това състояние може да бъде причинено от различни фактори като

Прочети повече