За какво се използва Venus Legacy?

Beautiful woman in a white dress on a yacht

В днешно време все повече хора търсят ефективни и безопасни методи за подобряване на външния вид и увереността си. Ако сте сред тези хора, може би сте чували за Venus Legacy – иновативна технология за оформяне на тялото и лицето.

Какво представлява Venus Legacy?

Venus Legacy е медицинска технология, която използва комбинация от мултиполярна радиочестота и вакумна терапия, за да предложи редица естетични процедури за лице и тяло. Тази съвременна система е създадена с цел да се бори с различни проблеми на кожата, включително загуба на еластичност, целулит, бръчки и контуриране на тялото.

За какво се използва Venus Legacy?

  • Лице и шия: Venus Legacy може да помогне за стягане на кожата, намаляване на бръчките и подобряване на текстурата и тонуса на кожата в областта на лицето и шията.
  • Тяло: Технологията може да се използва за намаляване на целулита, изглаждане на кожата, подобряване на контурите и стягане на кожата на ръцете, корема, бедрата, гърдите и други зони на тялото.

Колко време отнема и дали е болезнено?

  • Времето за всяка сесия с Venus Legacy, може да варира в зависимост от областта на третиране. Обикновено процедурите отнемат около 30 минути до 1 час. Броят на необходимите сесии може да се различава от човек на човек в зависимост от конкретните цели и състояние на кожата.
  • Venus Legacy е безболезнена процедура. Пациентите могат да изпитат леко затопляне по време на третирането, но това обикновено се понася добре и не се свързва със значителна болка.

Независимо дали имате нужда от стягане на кожата, намаляване на целулита или подобряване на контурите на тялото, в Dermal Lase ще намерите професионално обслужване, персонализирано и висококачествено лечение, отговарящо на вашите индивидуални нужди.
Запази час за безплатна консултация или разгледай нашите промоционални цени за Venus Legacy.

Сподели статията
Pin to board
Share on facebook
Последни статии
beautiful girl with black dress

CO2 премахване на кожни образувания и Vbeam

Поради една или друга причина, появата на кожни образувания е все по-често срещана. За щастие обаче, съвременните лазерни технологии предлагат много минимално инвазивни и безболезнени решения за премахването им. Научете

Прочети повече
Two beautiful women posing outdoors

Криолиполиза с Cooltech Define

Ако търсите бързи и видими промени във външния вид чрез редуциране на теглото, подобряване състоянието на кожата, поради намален целулит, в проблемните зони, където често се трупат мазнини, като корема,

Прочети повече
Laser facial treatment

Лазерно подмладяване

Laser Genesis – неаблативно лазерно подмладяване Все по-популярно е използването на лазерни технологии за подобряване на външния вид на кожата. Тези процедури се извършват с цел намаляване на видимите следи

Прочети повече