fbpx

Venus Legacy

Venus Legacy (Венус Легаси) е неинвазивна процедура, която ефективно премахва целулит и мастни натрупвания, стяга кожата, намалява фините линии и бръчки на лицето и шията. Процедурите са изключително подходящи след бременност.

Venus Legacy

Венус Легаси е неинвазивен медицински апарат от най-ново поколение на канадския естетичен лидер Венус Концепт, който ефективно премахва целулит и мастни натрупвания, стяга кожата, намалява фините линии и бръчки.

Как Венус Легаси постига тези забележителни резултати?

Апаратът използва технологията 4D™, комбинирайки три модерни и изпитани технологии – мултиполярна радиочестота (RF), пулсиращо магнитно поле (PEMF) и VariPulse™ технология (VP),  с интегриран термометър за анализ на кожата – RealTime Thermal Feedback. Комбинираното действие на мултиполярната радиочестота и електромагнитните импулси, води до хомогенно повишаване на температурата по цялата площ на третираната зона. Равномерното и непрекъснато разпределение на топлината, както и способността да се поддържа постоянна температура, са предпоставка за отличните резултати и по-кратката продължителност на процедурата.

Как работи Венус Легаси?

На база синергичното действие на описаните три технологии:

 • Технологията на пулсиращите магнитни полета се използва в традиционната медицина от десетилетия и нейните регенеративни възможности са научно доказани.
 • Мултиполярната радиочестота  загрява равномерно тъканта отвътре навън, стимулирайки производството на колаген и еластин и свивайки фибробластите, които са разположени между мастните клетки. Благодарение на мултиполярната радиочестота се увеличава  FGF-2 протеина, който отслабва мембраната на клетката и тя става по-рехава. Триглицеридите, които се намират в мастните клетки се разбиват и мастните киселини се източват от мастните клетки през рехавата мембрана. Мастните киселини преминават в лимфата, а от там през черния дроб и бъбреците се изхвърлят по естествен начин от организма. Или казано по друг начин – обмяната на веществата и метаболитните процеси се засилват значително. Така обемът на мастната клетка става по-малък. Тя се свива, а това води до видимо намаляване на целулита.
 • Технологията VariPulseTM позволява регулирано импулсно всмукване за дълбоко проникване на енергията в тъканите, лимфен дренаж и стимулиране на кръвообращението.

Притокът на кръв в третираната зона се подобрява, а витамини, минерали и кислород достигат по-лесно до клетките. Освен това се създават нови кръвоносни съдове и дермални фибробласти в третираните зони. Фибробластите на свой ред увеличават колагеновите и еластиновите фибри. Именно новият колаген и еластин правят кожата по-стегната и водят до заличаване на бръчките.

Кои зони могат да се третират с апарата? 

Зона лице: Стягане и лифтиране на кожата, третиране на бръчки, скули, двойна брадичка, шия.

Зона тяло: Областта на корема; мастните натрупвания в областта на талията – т.нар. „паласки“; бричове; бедра – отпред, отзад и във вътрешната част на бедратa; седалище; прасци; колене; ръце.

Една зона – 30 мин. 150 лв
Две зони – 60 мин. 280 лв
Три зони – 90 мин. 380 лв
6 процедури – 220 мин. 720 лв
8 процедури – 280 мин. 900 лв

  DERMAL & LASE CENTER

  Парк Център София

  бул. „Арсеналски“ 2, eт. 3,
  ж.к. Лозенец, София 1421

  Понеделник – Неделя
  10:00 – 20:00

  +359 88 806 6651

  info@dermallase.com