Време ли ни е за фотоподмладяване?

Кожата на лицето ни започва да се променя по много и специфични начини, и то още в деня, в който сме се родили. След определена възраст по кожата се наблюдават признаци на стареене:

  • Различни пигментни проблеми, като тъмни петна вследствие възпаление или прекомерно слънчево излагане.
  • Формиране на бръчици, поради хиперкинетична мускулатура на лицето и мимиките, дехидратация, както и поради загуба на ключовия за здравината на кожата колаген.
  • Загуба на обем, загуба на еластичност.

Основните причини за стареенето са възрастта, гените, слънцето, тютюнопушенето, замърсения въздух, стрес, неправилно хранене и прекомерна употреба на алкохол, гравитацията, която оказва своето въздействие върху тъканите ни през целия ни живот.

Не можем да спрем стареенето, защото това е естествен процес и част от живота. Но! Можем да вземем нещата в свои ръце и да се погрижим да остаряваме здрави и красиви като започнем с превенцията на признаците на стареене! Нека сме щедри в използването на слънцезащита, за да отдалечим появата на бръчки във времето, както и да намалим възможността за поява на пигментации по кожата. Да намерим своя ефективен начин за намаляване на стреса. Да спим добре и да пием повече вода. За останалото – може да се консултирате с нас и ние с удоволствие ще изготвим индивидуален план за справяне с възникналите проблеми и забавяне и превантиране появата на нови.

За щастие, живеем във времената на модерната медицина, която разполага с енергийно-базирана апаратура, която ни помага да заличим и изгладим някои от видимите признаци на стареене по кожата ни. Енергията, която използват тези апарати, предизвиква загряване на тъканта и следователно – контролирана термична увреда. Това инициира оздравителен процес и регенерация, която помага на кожата да замени загубените колаген и еластин с нови.

При какви състояния използваме фотоподмладяването?

Слънчеви или старчерски петна, фотоувредена кожа, пигментации, лунички, розацея и др. несъвършенства по кожата, като фини линии и бръчици.

Благодарение на модерната медицинска апаратура, с която разполагаме, успяваме да заличим видимите кръвоносни съдове, нежелана пигментация, да увеличим синтеза на колаген и ремоделирането в горния дермис, което води до редуциране на бръчиците и изгалждане на кожата, придаващо ѝ младежки вид.

В Dermal § Lase Center разполагаме с най-висок клас лазерна апаратура, което ни позволява да подходим индивидуално спрямо всеки един пациент и да му предложим най-добрия план за лечение, в името на добрата практика. Съобразяваме се с индивидуалните нужди на всеки. Разполагаме с аблативна и неаблативна апаратура, което ни позволява да работим широк спектър от индикации за максимално добри резултати.

Фотоподмладяване с Vbeam Perfecta:

VBeam Perfecta (PDL) е апарат, който успешно се справя със зачервяванията, кръвоносни съдове, бръчици, белези, акне. По време на процедурата може да изпитате от лек до среден дискомфорт. След процедурата е възможно да има зачервяване и лек оток, които отминават за няколко часа. Преди напускане на кабинета задължително ще Ви бъде поставена слънцезащита. Грижата за кожата Ви след процедурата се състои в овлажняващи кремове и висок фактор слънцезащита. Тъй като процедурата не е аблативна, то ще може веднага да се върнете към ежедневните си активности и социални контакти. Обикновено са необходими около 3 сесии, като интервалът между тях може да е от 4-6 седмици. През това време е важно да продължавате да се пазите от слънчевите лъчи. Извършването на процедурата отнема средно 20 минути.

VBeam печели ELLE Future of Beauty Award за 2019 година – Vbeam на Candela бе отличен с престижната награда на Elle, посветена на най-значимите иновации в бюти индустрията, свързани с тялото. Номиниран е в категорията “In-Office Treatment”, която включва и инжекционните процедури. VBeam е с кратък възстановителен период и е една от най-достъпните и бюджетни процедури в дългосрочен план за неаблативни процедури.

Ако сте решили, че е време да вземете нещата в свои ръце и да отложите стареенето, заповядайте при нас за консултация и разберете дали сте подходящи за извъшрване на процедура фотоподмладяване с VBeam Perfecta. Ние с радост ще си поговорим с Вас и ще изберем това, от което има нужда Вашата кожа!

Сподели статията
Pin to board
Share on facebook
Последни статии
beautiful girl with black dress

CO2 премахване на кожни образувания и Vbeam

Поради една или друга причина, появата на кожни образувания е все по-често срещана. За щастие обаче, съвременните лазерни технологии предлагат много минимално инвазивни и безболезнени решения за премахването им. Научете

Прочети повече
Two beautiful women posing outdoors

Криолиполиза с Cooltech Define

Ако търсите бързи и видими промени във външния вид чрез редуциране на теглото, подобряване състоянието на кожата, поради намален целулит, в проблемните зони, където често се трупат мазнини, като корема,

Прочети повече
Laser facial treatment

Лазерно подмладяване

Laser Genesis – неаблативно лазерно подмладяване Все по-популярно е използването на лазерни технологии за подобряване на външния вид на кожата. Тези процедури се извършват с цел намаляване на видимите следи

Прочети повече