Dermal Lase Center

Дермал Лейз Център

Нашата мисия

Ние вярваме, че всеки човек е естествено красив по свой специфичен начин. Ние вярваме, че нашата работа е да извадим тази естествена красота на показ и да я покажем в най-добрата й форма. Ние вярваме, че здравето е по-важно от всичко и затова се стремим да правим хората не просто красиви, но здрави.

Качество и безопасност

Нашата цел е да предоставяме на пациентите си услуги на световно ниво. Затова селектирахме най-висок клас медицинска апаратура - иновативни, но доказани технологии, които помагат на нашите лекари в работата им. Апаратите, които избрахме за вас са безопасни и дават дълготрайни и естествени резултати.

Индивидуален подход

В Дермал Лейз проследяваме внимателно и задълбочено Вашия проблем и намираме подходящо лечение. Ние подбираме индивидуален подход за решаване на проблема.

Висококвалифицирани специалисти

Нашите специалисти са висококвалифицирани лекари дерматолози, който работят с внимание, експертиза и добро отношение към пациента.

Услугите, които предлагаме са дерматологични консултации от висококвалифицирани лекари дерматолози, неоперативно подмладяване на кожата на лицето и тялото, лазерно отстраняване на бенки, премахване на пигментации и капиляри от лицето и тялото, лазерно обезкосмяване, медицински пилинги, мезотерапия, филъри, ботокс.