Заличаване на посттравматчни белези и изгаряния

Всяка година около 100 млн. човека получават белег в следствие на травма. От тях около 15% имат белег, който има психосоциален ефект и води до нарушаване на ежедневните активности.

Знаем, че нищо не може да заличи спомена и емоцията от преживяната травма, но след като отмине първоначалният шок и здравето Ви се възстанови, идва момента да заличите и физическия белег от преживяното.

В Дермал Лейз Център разпологаме с най-ново поколение медицинска лазерна апаратура за третиране и заличаване посттравматични и постхирургични белези, получени в следствие на катастрофи и изгаряния. Тъй като целим да предоставим достъп до лечение на широк кръг от хора, решихме тази есен да стартираме кампания за безплатно заличаване на белези, получени в резултат на катастрофа или изгаряния.

Периодът, в който можете да заявите желанието си да участвате в кампанията е от 14 октомври 2019г. до 1 декември 2019г. В кампанията може да се включи всеки, който желае да заличи белег с размери повече от 2см. в областта на лицето или видимата част на ръцете. За целта е необходимо да изпратите снимки на scartreatments@dermallase.com и да посочите следната информация:

  • Кога е получена травмата?
  • Третиран ли е белегът до момента?

Д-р Мария Ръткова, главен лекар в Дермал Лейз Център ще прегледа изпратените снимки и информация. На седмична база ще поканим за лечение трима души, които ще бъдат консултирани от Д-р Мария Ръткова, която ще изготви индивидуална терапия за всеки един пациент, включваща лазерно лечение, насоки за правилна домашна грижа и проследяване лечението.

Можете да споделите тази информация с Ваши близки и познати за да достигне до повече хора чрез фейсбук и инстаграм  #безбелег #scartreatments

Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация на тел. 0888 0 666 51

Сподели статията
Pin to board
Share on facebook
Последни статии

Филъри за косопад

Алопецията или косопадът е често срещан проблем както при мъжете, така и при жените. Най-честите причини за това състояние са напреднала възраст, продължителен стрес, хронична умора, прием на някои медикаменти,

Прочети повече

Какви са най-добрите методи за лечение на хиперпигментация?

Хиперпигментацията е общо състояние на кожата, при което на определени области се появяват по-тъмни петна, поради прекомерното производство на меланин. Това състояние може да бъде причинено от различни фактори като

Прочети повече