Наградена методология на работа

Отличени с признанието „Candela Center of Excellence“, при нас в Dermal Lаse ще получите професионална медицинска консултация и достъп до най-висок клас апаратни процедури, инжекционни процедури и медицинска козметика. Работим с най-модерната апаратура със „златен стандарт“ за качество, а процедурите ни се извършват изцяло от медицински екип.

Клиники

Парк Център София

бул. „Арсеналски" 2, ет. 3

Работно време:

Понеделник – Неделя 10:00 – 20:00

Телефон: +359 88 806 6651

Княз Александър Дондуков

бул. „Княз Александър Дондуков" 11

Работно време:

Понеделник – Петък 10:00 – 18:00​

Събота – 10:00 – 16:00

Неделя – почивен ден

Телефон: +359 88 701 5333

Сан Стефано Плаза

бул. „Сан Стефано" 22, ето. 0

Работно време:

Понеделник – Неделя 10:00 – 20:00

Телефон: +359 88 404 1903

Апаратура

Нашата мисия е да предоставяме на пациентите си услуги на световно ниво. Затова селектирахме най-висок клас медицинска апаратура — златен стандарт в своята сфера.

GentleMax Pro Plus

Александритният лазер GentleMax Pro Plus е в Dermal Lase Center, единствената клиника в цяла Източна Европа, която разполага с този лазер за епилация.

GentleMax Pro Plus е обявен за Златен стандарт на лазерните технологии, защото работи с най- голямата пикова мощност, както и с най-късия импулс познат на индустрията до момента.

Gentle Family: медицинска лазерна платформа

Александритният лазер Gentle Lase Pro на Candela е най-добрата в световен мащаб медицинска лазерна платформа.

Обявена е за Златен стандарт на лазерните технологии, защото работи с най-голямата пикова мощност. С нея може да се третират успешно както нежелано окосмяване, така и разширени капиляри, пигментации, хемангиоми и дори гъбички. Освен всичко друго, това е единственият лазер в света, който се справя и с тънките, светли косми.

Лазер CO2RE

Бръчки и фини линии по лицето, стрии и белези по тялото, както и някои видове пигментация.

CO2RE е медицинска лазерна платформа, която предлага доказани решения за най-популярните кожни проблеми. С нея успешно се третират бръчки и фини линии по лицето, стрии и белези по тялото, както и някои видове пигментация.

Vbeam Perfecta: LPDL лазер

Лечение на розацея, премахване на пигментни и васкуларни лезии, както и на някои непигментни лезии.

Апаратът VBeam Perfecta е перфектния PDL лазер за лечение на розацея, премахване на пигментни и васкуларни лезии, както и на някои непигментни лезии.

Cooltech Define: най-новата безопасна криолиполиза

Скулптуриране на тяло, трайно отстраняване на мастни натрупвания.

Cooltech Define e нова медицинска апаратура, базирана на иновативна технология за криолиполиза. Уредът работи при – 10 градуса по Целзий за всички големи апликатори.

Venus Legacy: световен лидер в процедурите за тяло

Антицелутни и скулптуриращи процедури.

Venus Legacy™ e неинвазивен естетичен медицински апарат, който ефективно решава проблеми с естетиката на лицето и тялото.