Кои сме ние

Красотата по мярка за Вас!

Dermal Lase by Dr. Doncho Etugov — Candela Center of Excellence

Dermal Lase Center е световно отличена естетична клиника и  вярваме, че всеки човек е естествено красив по свой специфичен начин. Затова нашата мисия е да извадим тази естествена красота на показ и да я покажем в най-добрата ѝ форма. Да подчертаем, а не да изменим. Да ти помогнем да изпъкнеш, а не да бъдеш като всички останали. Защото вярваме, че всеки трябва да остане верен на себе си! Не на последно място, за нас медицината и грижата за здравето са пътят към цялостно подобрен външен вид и състояние на духа.

Отличено качество и безопасност

Dermal Lase е първата клиника на Балканите отличена с престижното признание Candela Center of Excellence и едва 27-мата в света. Като такава, нашата мисия е да предоставяме на пациентите си услуги на световно ниво. Затова селектирахме най-висок клас медицинска апаратура — златен стандарт в своята сфера. Независимо дали се нуждаете от заличаване на белези, оформяне на тялото с криолиполиза или друг тип процедура, нашата апаратура е доказано безопасна и дава дълготрайни и естествени резултати.

Индивидуален подход

Dermal Lase е световно отличена естетична клиника и  проследяваме внимателно и задълбочено Вашия проблем и намираме подходящо решение. Независимо дали говорим за борба с акне, премахване на кожни образувания или борба с целулита, ние подбираме индивидуален подход за вашите нужди и оставаме неизменно до вас във всеки етап по пътя към постигането на желания резултат.

Висококвалифициран медицински екип

Нашите специалисти са висококвалифицирани лекари дерматолози, които работят с внимание, експертиза и лично отношение към пациента

доц. д-р Дончо Етугов,Световно отличена естетична клиника

Нашият екип