Услуга

Фотоподмладяване с Vbeam

Vbeam Photorejuvenation
В Дермал Лейз можете да запишете час за дерматологичен преглед, премахване на кожни образувания, неоперативно подмладяване, естетична процедура и лазерна епилация.

При нас ще получите професионална консултация и достъп до висок клас апаратни процедури, инжекционни процедури и медицинска козметика.

Още от деня, в който се родим, кожата на лицето ни започва да се видоизменя по специфичен начин. С течение на времето, можем да забележим и първите признаци на стареене: 

  • Различни пигментни и/или тъмни петна, породени от кожно възпаление или слънчево изгаряне. 
  • Наличие на бръчици поради мимиките или поради загуба на така важния за еластичността на кожата колаген 
  • Изморен вид заради дехидратация н.
  • Загуба на обем и еластичност на кожата
  • Отпускане на кожата и цялостно изморен вид

Нашата апаратура: 

Лекарите в Dermal Lase работят с VBeam Perfecta – апарат  от най-съвременно поколение и най-високия клас Pulsed Dye Laser, произведен от компанията авторитет  Candela – USA и предназначен за употреба в дерматологичната лекарска практика. VBeam е победител в  ELLE Future of Beauty Award за 2019 година – Vbeam на Candela бе отличен с престижната награда на Elle, посветена на най-знаковите  и революционни иновации в естетическата индустрия, свързана  с тялото. VBeam Perfecta е номиниран и в категорията “In-Office Treatment”,  касаеща и инжекционните процедури. VBeam спомага за изключително кратък възстановителен период и е една от най-достъпните и  търсени неаблативни процедури. 

 Vbeam Perfecta (PDL) успешно се справя с:

  • зачервяванията по кожата
  • слънчеви или старчески петна
  • изпъкващи кръвоносни съдове
  • фини бръчици по лицето 
  • белези и акне.

Най-важното, което трябва да знаеш преди и по време на процедурата: 

 По време на процедурата е възможно да изпиташ от лек към  среден дискомфорт. След процедурата е възможно да има зачервяване и лек оток по кожата, като те ще отшумят за няколко часа,, Непосредствено след процедурата, нашите експерти задължително ще ти поставят слънцезащита, независимо от сезона. Важно е да се грижиш за кожата си след процедурата, като я хидратираш редовно с овлажняващи кремове и висок фактор слънцезащита.. Процедурата не е аблативна, което позволява непосредствено след нея да се върнеш към ежедневните си активности. Обикновено са необходими около три сесии фотоподмладяване с интервал 4-6 седмици. Процедурата трае средно 20 минути.Тъй като процедурата не е аблативна, то ще може веднага да се върнете към ежедневните си активности и социални контакти. Обикновено са необходими около 3 сесии, като интервалът между тях може да е от 4-6 седмици. През това време е важно да продължаваш да се пазиш  от слънчевите лъчи. Извършването на процедурата отнема средно 20 минути.

Заповядай на безплатна консултация в Dermal Lase! Нашите експерти ще подходят към теб с внимание и персонално отношение и прецизно ще прегледат състоянието на кожата ти, за да преценят дали си подходящ за процедурата. 

Колко процедури са необходими средно за провеждане на лечение?

Броя на процедурите зависи от индикациите на всеки пациент.

За кого е подходяща процедурата?

Терапията с VBeam PRIMA е напълно безопасна и безболезнена – не се  налага използването на упойка, подходяща както за мъже, така и за жени.

Необходимо ли е време за възстановяване от процедурата?

. Възможно е леко зачервяване в третирания участък, отшумяващо за 1 до 2 дни. Отвъд него, няма период за възстановяване от фотоподмладяването. 


Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация на тел. 0888 0 666 51

ФотоподмладяванеЦена
Цяло лице650 лв
Деколте450 лв
Цяло лице и деколте900 лв

Клиентите за нас

nikoleta stoqnovanikoleta stoqnova
12:35 26 Jul 22
Впечатлена съм от професионализма, на д-р Шери Шефкед.Направи ми красиви, естествени устни, като преди това ме информира подробно за качеството на продукта , който използва.Препоръчвам ????
Lubomira MilushevaLubomira Milusheva
19:21 19 Mar 22
Много съм доволна и горещо препоръчвам ???? ползвам услугите им от повече от година и всеки път срещам изключително мило и професионално отношение.. Винаги са на среща, връщат обаждания ако се наложи, напомнят ми за часове.. А за Биби нямам думи ???? страхотна, лъчезарна, търпелива и прекрасен професионалист ???? ????
Iva IvanovIva Ivanov
20:09 24 Nov 21
Доста съм впечатлена от силните резултати още от първата процедура. По принцип имам чувствителна светла кожа. Цвети ми отдели доста внимание, според мен усети притеснението ми от минали почти безуспешни процедури на други места. Предразположи ме и определено се почувствах като специален клиент, изслушвайки ме и отделяйки ми необходимото време без да ме “претупва”. Съчетах даже по-добри резултати от очакваното с добре прекарано време и нямам търпение до следвщата процедура! Не съм имала никакви странични ефекти, което се дължи не само на добра апаратура, но и на персонал, който знае как да я използва според клиента.Thumbs up!
Desislava TrifonovaDesislava Trifonova
17:50 16 Mar 21
Любимото ми място, където се чувствам обгрижена и красива, заобиколена от мили, позитивни и много енергични хора! Изключително професионално отношение и висококачествена апаратура!С огромна благодарност и много обич към д-р Сара Яворова!
Eleonora SaparevskaEleonora Saparevska
11:09 11 Mar 21
Умело подбрания екип от млади лекари в съчетание със съвременна и иновативна техника, водят до високи резултати и дълготраен ефект. В сравнение с други центрове и студия, предлагащи този набор от услуги, извършвани от козметици, разликата е огромна! Горещо препоръчвам д-р Евелина Арнаутска - изключително добре подготвен, знаещ и можещ лекар!
js_loader

Запази час за професионална консултация

Висок клас естетични и апаратни процедури