Услуга

Филъри и скинбуустери

Fillers and Skin Boosters
Остаряването обикновено води до загуба на еластичността на кожата, набръчкване, загуба на обем и ясно изразени черти. Тези промени могат да бъдат коригирани чпрез прилагането на хиалуронова киселина.

Дермалните хиалуронови филъри са подходящи за редица естетични корекции като попълване на фини (а и по-дълбоки) бръчки, уголемяване и оформяне на устни, контуриране на лицето, моделиране на скули, оформяне на брадичка, подобрения в зоната под очите и нехирургична корекция на нос. 

Те са създадени на основата на стабилизирана хиалуронова киселина – естествена съставка на човешкото тяло. Основното им предимство е бързият и видим ефект, съобразен с желанието за крайния резултат.

Трайността на процедурата зависи и зоната, и от организма. Ориентировъчният период на трайност е от 4 до 12 месеца.

Процедурите с хиалуронова киселина са едни от най-успешните и ефективни неинвазивни терапии Най-често  филър се слага на лицето и контура, а в някои случаи и върху тялото. Методът е безопасен и има за цел да запълни статичните бръчки (линиите, придобити в процеса на стареене). Процедурата е ефективна и за възстановяване на изгубения обем. 

С какво работят нашите експерти:  

В  Dermal Lase разполагаме с всички най-доказани марки дермални филъри. След консултацията, нашите специалисти ще те посъветват кой е най-добрият избор за теб, спрямо твоите нужди и цели.

Видове филъри:

ФилъриЦена-30%
Разграждане на филър300 лв.
Juvederm Ultrasmile 0.55 ml500 лв.350 лв
Revolax 1ml500 лв.350 лв
Pluryal 1ml600 лв.420 лв
Saypha 1ml600 лв.420 лв
Teosyal 1ml720 лв.504 лв
Корекция на брадичка (до 3мл.)1000 лв.700 лв
*Промоционалните цени не важат за хабилитирани лица.
Най-важното, което да знаеш преди първите си процедури с хиалуронови филъри.

Какво не бива да правя веднага след поставяне на дермален филър?
Това зависи от спецификата в състава на различните марки хиалурон или колаген. В зависимост от тях, специалистите ни подробно ще разяснят какво не препоръчва да се прави веднага след инжектирането. 

Обикновено нашите експерти съветват да приемате повече вода за около седмица след процедурата,  категорично да се въздържате от посещения в солариум, както и да не се гримирате до 10 часа след процедурата.

Има ли подходящ сезон за поставяне на дермален филър?
Съвременните дермални филъри са подходящи за всички сезони. Мит е, че силното слънце през лятото е противопоказно за тяхното поставяне.

Нашите специалисти винаги насърчават използването на слънцезащита с висок фактор , независимо от това дали се прилагат естетически процедури. 

Еднакъв ли е съставът на хиалуроновите филъри?

В основата на всички дермални хиалуронови филъри стои хиалуроновата киселина. Въпреки това, те се различават по плътност, вискозитет, еластичност и твърдост. 

Съставните елементи определят цялостния вид и “характер” на всеки филър.   Експертът, който инжектира  твоя филър, ще прецени кое е най-ефективното решение за целите и резултатите, към които се стремиш. Той ще ти предостави цялата информация и ще ви посъветва  кой филър би бил най-подходящ за теб.

Защо се получават синини и подуване? Можем ли да ги избегнем?
Натъртванията по кожата се получават почти винаги след инжекционна процедура. Те стават след като иглата пробие кожата или при нараняване на кръвоносен съд.

Експертите в Dermal Lase винаги подхождат изключително внимателно, за да минимализират дискомфорта. Екипът ни и съветва в дните преди процедурата да не приемаш лекарства и добавки, които биха могли да увеличат риска от кървене. Такива са аспирин, ибупрофен, рибено масло, гинко билоба и жълт кантарион. Подуването се дължи както на травмирането на тъканите, така и на факта, че хиалуроновият филърът изтегля вода. Важна и успокоителна информация е, че до седмица след манипулацията този страничен ефект отшумява.

Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация на тел. 0888 0 666 51

БустериРегулярна цена -30%
Pluryal Silk600 лв.420 лв
Pluryal Denisify600 лв.420 лв
*Промоционалните цени не важат за хабилитирани лица.

Клиентите за нас

nikoleta stoqnovanikoleta stoqnova
12:35 26 Jul 22
Впечатлена съм от професионализма, на д-р Шери Шефкед.Направи ми красиви, естествени устни, като преди това ме информира подробно за качеството на продукта , който използва.Препоръчвам ????
Lubomira MilushevaLubomira Milusheva
19:21 19 Mar 22
Много съм доволна и горещо препоръчвам ???? ползвам услугите им от повече от година и всеки път срещам изключително мило и професионално отношение.. Винаги са на среща, връщат обаждания ако се наложи, напомнят ми за часове.. А за Биби нямам думи ???? страхотна, лъчезарна, търпелива и прекрасен професионалист ???? ????
Iva IvanovIva Ivanov
20:09 24 Nov 21
Доста съм впечатлена от силните резултати още от първата процедура. По принцип имам чувствителна светла кожа. Цвети ми отдели доста внимание, според мен усети притеснението ми от минали почти безуспешни процедури на други места. Предразположи ме и определено се почувствах като специален клиент, изслушвайки ме и отделяйки ми необходимото време без да ме “претупва”. Съчетах даже по-добри резултати от очакваното с добре прекарано време и нямам търпение до следвщата процедура! Не съм имала никакви странични ефекти, което се дължи не само на добра апаратура, но и на персонал, който знае как да я използва според клиента.Thumbs up!
Desislava TrifonovaDesislava Trifonova
17:50 16 Mar 21
Любимото ми място, където се чувствам обгрижена и красива, заобиколена от мили, позитивни и много енергични хора! Изключително професионално отношение и висококачествена апаратура!С огромна благодарност и много обич към д-р Сара Яворова!
Eleonora SaparevskaEleonora Saparevska
11:09 11 Mar 21
Умело подбрания екип от млади лекари в съчетание със съвременна и иновативна техника, водят до високи резултати и дълготраен ефект. В сравнение с други центрове и студия, предлагащи този набор от услуги, извършвани от козметици, разликата е огромна! Горещо препоръчвам д-р Евелина Арнаутска - изключително добре подготвен, знаещ и можещ лекар!
js_loader

Запази час за професионална консултация

Висок клас естетични и апаратни процедури