Услуга

Химичният пилинг представлява процедура, която бързо и ефикасно обновява, подмладява и освежава кожата. Здравата и сияйна кожа се познава по гладката текстура и повърхност и равномерния тен. Химичният пилинг е ключова стъпка и прекрасно решение в грижата за красивата кожа, независимо от възрастта. Процедурата се прилага и с естетична, и с лечебна цел.

Пилинги Ph Formula

pHformula представлява иновативен метод за възстановяване на кожата. Той е насочен към нуждите на Вашия тип кожа, независимо дали това е хронично зачервяване, акне или имате нужда от дълбока хидратация и блясък. Различните лечения могат да се комбинират в специално разработена програма с контролирана сила и дълбочина, в зависимост от нивата на чувствителност на Вашата кожа.

Философията „Отвън навътре“ и “ Отвътре навън“ гарантира, че мощните хранителни вещества работят вътре, докато кожата Ви бързо се възстановява на повърхността.

Колко терапии са необходими за постигане на оптимален резултат?

Броят на процедурите се определя от терапевта. За постигане на максимални резултати се препоръчва курс от 4 до 6 процедури, като интервалът между тях е 10-14 дни. След завършване на курса терапии се препоръчва поддържаща месечна грижа за лицето и използването на продукти от серията за домашна грижа.

РH formula e първата в света фармако-козметична линия за ресърфейсинг на кожата. Всички терапии са базирани на последните технологии в регенеративната медицина и наистина нямат аналог на пазара. В състава им са включени само меки плодови киселини, млечна киселина и др., които не са агресивни спрямо кожата.

Когато говорим за pH formula, говорим за „контролирано химично реструктуриране на кожата“. Това НЕ е химичен пилинг. Точно обратното! Пилингите могат да предизвикат агресивно белене и ексфолиация на кожата, докато контролираното химично реструктуриране предизвиква усилена форма на клетъчна регенерация в различните слоеве на кожата, като по този начин повърхностната травма е минимална.

Следват се персонализирани протоколи за всеки отделен пациент според нуждите на неговата кожа, които се назначават от лекаря.

Най-важното, което трябва да знаеш преди и по време на процедурата: 

Защо е необходим курс от терапии?
Всяка терапия, приложена в Dermal Lase цели да усвои напълно активните съставки в различните продукти и да възстанови кожата. Затова е необходим курс от терапии, в който действието на пилинга да се натрупа и по този начин да се стимулират естествените процеси в кожата

За кой тип кожа е предназначен химичният пилинг?
Химичният пилинг е подходящ за всеки тип кожа, независимо дали тя е предразположена към хронично зачервяване, бори се с акне или има нужда от цялостна хидратация и освежаване. 

Колко дълго трае една процедура? 
Една процедура химичен пилинг отнема близо 20 минути до половин час.

Кога настъпва ефектът и колко време трае?
Ефектът от процедурата може да се забележи осезаемо веднага след нея, но продължава да се разгръща и в следващите дни..

Колко броя процедури са препоръчителни? 
Експертите в Dermal Lase препоръчват от 4 до 6 процедури в период през 14 дни.

Какъв е периодът на възстановяване? 
Ако кожата се лющи след процедурата, нашите експерти съветват пациентите си да не премахват белещата се кожа, а да я оставят да падне естествено. Третираната зона със сигурност се нуждае от хидратация и слънцезащита. Лекарите от Dermal Lase категорично не препоръчват терапии след химическия пилинг, които биха могли да възпалят или зачервят кожата.

Химичният пилинг НЕ се прилага:

  • При употреба на Ретин А, системни ретиноиди или антибиотици от групата на тетрациклините
  • След дермабразио
  • При наличие на херпес или каквото и да е активно инфекциозно състояние
  • По време на бременност

Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация на тел. 0888 0 666 51

УслугаЦена
Химичен пилинг160 лв.

Клиентите за нас

nikoleta stoqnovanikoleta stoqnova
12:35 26 Jul 22
Впечатлена съм от професионализма, на д-р Шери Шефкед.Направи ми красиви, естествени устни, като преди това ме информира подробно за качеството на продукта , който използва.Препоръчвам ????
Lubomira MilushevaLubomira Milusheva
19:21 19 Mar 22
Много съм доволна и горещо препоръчвам ???? ползвам услугите им от повече от година и всеки път срещам изключително мило и професионално отношение.. Винаги са на среща, връщат обаждания ако се наложи, напомнят ми за часове.. А за Биби нямам думи ???? страхотна, лъчезарна, търпелива и прекрасен професионалист ???? ????
Iva IvanovIva Ivanov
20:09 24 Nov 21
Доста съм впечатлена от силните резултати още от първата процедура. По принцип имам чувствителна светла кожа. Цвети ми отдели доста внимание, според мен усети притеснението ми от минали почти безуспешни процедури на други места. Предразположи ме и определено се почувствах като специален клиент, изслушвайки ме и отделяйки ми необходимото време без да ме “претупва”. Съчетах даже по-добри резултати от очакваното с добре прекарано време и нямам търпение до следвщата процедура! Не съм имала никакви странични ефекти, което се дължи не само на добра апаратура, но и на персонал, който знае как да я използва според клиента.Thumbs up!
Desislava TrifonovaDesislava Trifonova
17:50 16 Mar 21
Любимото ми място, където се чувствам обгрижена и красива, заобиколена от мили, позитивни и много енергични хора! Изключително професионално отношение и висококачествена апаратура!С огромна благодарност и много обич към д-р Сара Яворова!
Eleonora SaparevskaEleonora Saparevska
11:09 11 Mar 21
Умело подбрания екип от млади лекари в съчетание със съвременна и иновативна техника, водят до високи резултати и дълготраен ефект. В сравнение с други центрове и студия, предлагащи този набор от услуги, извършвани от козметици, разликата е огромна! Горещо препоръчвам д-р Евелина Арнаутска - изключително добре подготвен, знаещ и можещ лекар!
js_loader

Запази час за професионална консултация

Висок клас естетични и апаратни процедури