Услуга

Премахване на целулит с Venus Legacy

Venus Legacy
Venus Legacy (Венус Легаси) е неинвазивна процедура, която ефективно премахва целулит и мастни натрупвания, стяга кожата, намалява фините линии и бръчки на лицето и шията. Процедурите са изключително подходящи след бременност.

Venus Legacy (Венус Легаси) е неинвазивна процедура, която ефективно премахва целулит и мастни натрупвания, стяга кожата, намалява фините линии и бръчки на лицето и шията. Процедурите са изключително подходящи след бременност.

Иновативната технология на Venus Legacy (Венус Легаси) използва технологията 4D™, комбинирайки три модерни и изпитани технологии – мултиполярна радиочестота (RF), пулсиращо магнитно поле (PEMF) и VariPulse™ технология (VP),  с интегриран термометър за анализ на кожата – RealTime Thermal Feedback. Комбинираното им действие и загряване на на тъканта отвътре навън води до подобрено производство на колаген, подобряване на обмяната на вещества и метаболитните процеси и намаляването на целулита. 

Как работи Venus Legacy?
Комбинираното действие на мултиполярната радиочестота и електромагнитните импулси, води до хомогенно повишаване на температурата по цялата площ на третираната зона. Равномерното и непрекъснато разпределение на топлината, както и способността да се поддържа постоянна температура, са предпоставка за отличните резултати и по-кратката продължителност на процедурата.

На база синергичното действие на описаните три технологии:

 • Технологията на пулсиращите магнитни полета се използва в традиционната медицина от десетилетия и нейните регенеративни възможности са научно доказани.
 • Мултиполярната радиочестота  загрява равномерно тъканта отвътре навън, стимулирайки производството на колаген и еластин и свивайки фибробластите, които са разположени между мастните клетки. Благодарение на мултиполярната радиочестота се увеличава  FGF-2 протеина, който отслабва мембраната на клетката и тя става по-рехава. Триглицеридите, които се намират в мастните клетки се разбиват и мастните киселини се източват от мастните клетки през рехавата мембрана. Мастните киселини преминават в лимфата, а от там през черния дроб и бъбреците се изхвърлят по естествен начин от организма. Или казано по друг начин – обмяната на веществата и метаболитните процеси се засилват значително. Така обемът на мастната клетка става по-малък. Тя се свива, а това води до видимо намаляване на целулита.
 • Технологията VariPulseTM позволява регулирано импулсно всмукване за дълбоко проникване на енергията в тъканите, лимфен дренаж и стимулиране на кръвообращението.

Притокът на кръв в третираната зона се подобрява, а витамини, минерали и кислород достигат по-лесно до клетките. Освен това се създават нови кръвоносни съдове и дермални фибробласти в третираните зони. Фибробластите на свой ред увеличават колагеновите и еластиновите фибри. Именно новият колаген и еластин правят кожата по-стегната и водят до заличаване на бръчките.

Кои зони могат да се третират с апарата? 

Зона лице: Стягане и лифтиране на кожата, третиране на бръчки, скули, двойна брадичка, шия.

Зона тяло: Областта на корема; мастните натрупвания в областта на талията – т.нар. „паласки“; бричове; бедра – отпред, отзад и във вътрешната част на бедратa; седалище; прасци; колене; ръце.

Кога е изключено да се прави Venus legacy?

 • Активно възпаление и/или инфекция на зоната, на която се прилага терапия.
 • Наличен в момента рак и премалигнено състояние или анамнеза за такива.
 • Дегенеративни неврологични заболявания.
 • Заболявания стимулирани от топлина, като рецидивиращ херпес симплекс в зоната, на която се прилага терапия.
 • Вътрешен дефибрилатор/пейсмейкър.
 • Метални импланти в зоната, на която се прилага терапия, с изключение на зъбни импланти.
 • Неконтролирано заболяване на щитовидната жлеза.
 • Разширени вени.
 • Бременност, процедура за оплождане in vitro.
 • Свързани с кожата автоимунни заболявания.
 • Силиконови импланти и инжекции в зоната, на която се прилага терапия.

Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация на тел. 0888 0 666 51

Venus LegacyЦена
Една зона – 30 мин.180 лв
Две зони – 60 мин.340 лв
Три зони – 90 мин.460 лв
Пакет „MINI ANTI CELLULITE“ – 6 процедури Venus legacy + 1
процедура лазерна епилация цяло тяло (зони по избор)
860 лв
Пакет „MEDIUM ANTI CELLULITE – 8 процедури venus legacy + 1
процедура лазерна епилация цяло тяло (зони по избор)
1080 лв

Клиентите за нас

nikoleta stoqnovanikoleta stoqnova
12:35 26 Jul 22
Впечатлена съм от професионализма, на д-р Шери Шефкед.Направи ми красиви, естествени устни, като преди това ме информира подробно за качеството на продукта , който използва.Препоръчвам ????
Lubomira MilushevaLubomira Milusheva
19:21 19 Mar 22
Много съм доволна и горещо препоръчвам ???? ползвам услугите им от повече от година и всеки път срещам изключително мило и професионално отношение.. Винаги са на среща, връщат обаждания ако се наложи, напомнят ми за часове.. А за Биби нямам думи ???? страхотна, лъчезарна, търпелива и прекрасен професионалист ???? ????
Iva IvanovIva Ivanov
20:09 24 Nov 21
Доста съм впечатлена от силните резултати още от първата процедура. По принцип имам чувствителна светла кожа. Цвети ми отдели доста внимание, според мен усети притеснението ми от минали почти безуспешни процедури на други места. Предразположи ме и определено се почувствах като специален клиент, изслушвайки ме и отделяйки ми необходимото време без да ме “претупва”. Съчетах даже по-добри резултати от очакваното с добре прекарано време и нямам търпение до следвщата процедура! Не съм имала никакви странични ефекти, което се дължи не само на добра апаратура, но и на персонал, който знае как да я използва според клиента.Thumbs up!
Desislava TrifonovaDesislava Trifonova
17:50 16 Mar 21
Любимото ми място, където се чувствам обгрижена и красива, заобиколена от мили, позитивни и много енергични хора! Изключително професионално отношение и висококачествена апаратура!С огромна благодарност и много обич към д-р Сара Яворова!
Eleonora SaparevskaEleonora Saparevska
11:09 11 Mar 21
Умело подбрания екип от млади лекари в съчетание със съвременна и иновативна техника, водят до високи резултати и дълготраен ефект. В сравнение с други центрове и студия, предлагащи този набор от услуги, извършвани от козметици, разликата е огромна! Горещо препоръчвам д-р Евелина Арнаутска - изключително добре подготвен, знаещ и можещ лекар!
js_loader

Запази час за професионална консултация

Висок клас естетични и апаратни процедури