Услуга
Cooltech Define Cryolipolysis
Cooltech Define е апаратура, която използва технологията криолиполиза, или с други думи казано “замразяване на мазнините”, използвайки температурата -11 градуса.

Криолиполизата с Cooltech Define е изцяло безопасна и неинванзивна алтернатива на липосукцията, която позволява “замразяване на излишните мазнини”, използвайки температура от -11 градуса. 

Чрез най-модерната апаратура на Cooltech Define, технологията позволява контролирано замразяване на мастните клетки в проблемни зони като бричове,  паласки и др., предизвиквайки тяхното трайно премахване, като след процедурата тялото по естествен начин ги изхвърля чрез лимфната система. Това води до перманентно елиминиране на голяма част от мастните клетки в третираната зона и един от най-ефикасния начин за отслабването в традиционно проблемни зони.

Как протича процедурата?
Процедурата криолиполиза с Cooltech Define в клиниката на Dermal Lase винаги започва с подробна консултация, извършвана безплатно от наше медицинско лице. След това правим преглед на зоната, измервания със специален уред и тестове. Това ни предоставя информация за съотношението на различните тъкани в организма и правилното им третиране с Cooltech Define. 

Така заедно с нашия медицински експерт можете да прецените какви и колко процедури са необходими за желания резултат. Очертаваме внимателно желаната зона, за да бъдем прецизни при терапията и правим демо процедура.

По време на самата процедура на замразяване на мастната тъкан ние увреждаме само мастните клетки, тъй като те са богати на мастни киселини, в които започва всъщност процесът на замразяване и ядрото на клетката е необратимо засегнато. Благодарение на охлаждането елиминираме 4 от 5-те мастни киселини, съдържащи се в мастната клетка, което води до кристализация на приблизително 33% от мастните клетки в обработваната зона още при първата процедура. Съседните клетки от околните тъкани са устойчиви на съответната температура на охлаждане, което означава, че те не биват засегнати. 

Общата продължителност на процедурата е между 50 и 70 минути в зависимост от зоната, която се обработва.

Какви са очакваните резултати и колко процедури отнема, за да видя ефект? 

Криолиполизата с Cooltech Define е достатъчно мощна процедура, за да видите ефект още от първата такава, но за оптимални резултати е желателно да се правят 1-3 сесии на една и съща зона на всеки 6-8 седмици.  След 3 процедури се достига до 70% унищожение на мастните клетки в третираната зона.

Резултатът е добре оформен брич, по-стегнат корем, премахване на паласките, по-стегнати бедра и трайно премахване на нежеланите мазнини в зоните трудни за отслабване.

За най-добри резултати, препоръчваме процедурата да се комбинира с процедури Venus Legacy, които стимулират локалния метаболизъм на зоната и стягане на кожата.

Колко време отнема възстановяването?

Криолиполизата с Cooltech Define позволява на пациентите да се върнат към обичайната си дейност незабавно. Тъй като процедурата е неинвазивна, няма нужда от време за възстановяване.

Подготовка преди процедурата

Съветваме да избягвате слънчеви бани 5 дни преди или след процедурата или ултравиолетова терапия, както и процедури с интензивен импулсен лазер или лазерна епилация.

За кого не се препоръчва процедурата? 

Процедурата винаги се извършва след консултация с експерт от нашата клиника, така че съветваме при интерес първо да се свържете с наш представител. 

Процедурата е противопоказна за бременни и кърмещи жени, хора с онкологични заболявания, СПИН, хепатит и др.


Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация на тел. 0888 0 666 51


70 минутиЦена Промоционална цена
1 процедура с един накрайник900 лв.540 лв
1 процедури с до три накрайника1440 лв.840 лв
2 процедури с до 4 накрайника2160лв.1296 лв

Клиентите за нас

nikoleta stoqnovanikoleta stoqnova
12:35 26 Jul 22
Впечатлена съм от професионализма, на д-р Шери Шефкед.Направи ми красиви, естествени устни, като преди това ме информира подробно за качеството на продукта , който използва.Препоръчвам ????
Lubomira MilushevaLubomira Milusheva
19:21 19 Mar 22
Много съм доволна и горещо препоръчвам ???? ползвам услугите им от повече от година и всеки път срещам изключително мило и професионално отношение.. Винаги са на среща, връщат обаждания ако се наложи, напомнят ми за часове.. А за Биби нямам думи ???? страхотна, лъчезарна, търпелива и прекрасен професионалист ???? ????
Iva IvanovIva Ivanov
20:09 24 Nov 21
Доста съм впечатлена от силните резултати още от първата процедура. По принцип имам чувствителна светла кожа. Цвети ми отдели доста внимание, според мен усети притеснението ми от минали почти безуспешни процедури на други места. Предразположи ме и определено се почувствах като специален клиент, изслушвайки ме и отделяйки ми необходимото време без да ме “претупва”. Съчетах даже по-добри резултати от очакваното с добре прекарано време и нямам търпение до следвщата процедура! Не съм имала никакви странични ефекти, което се дължи не само на добра апаратура, но и на персонал, който знае как да я използва според клиента.Thumbs up!
Desislava TrifonovaDesislava Trifonova
17:50 16 Mar 21
Любимото ми място, където се чувствам обгрижена и красива, заобиколена от мили, позитивни и много енергични хора! Изключително професионално отношение и висококачествена апаратура!С огромна благодарност и много обич към д-р Сара Яворова!
Eleonora SaparevskaEleonora Saparevska
11:09 11 Mar 21
Умело подбрания екип от млади лекари в съчетание със съвременна и иновативна техника, водят до високи резултати и дълготраен ефект. В сравнение с други центрове и студия, предлагащи този набор от услуги, извършвани от козметици, разликата е огромна! Горещо препоръчвам д-р Евелина Арнаутска - изключително добре подготвен, знаещ и можещ лекар!
js_loader

Запази час за професионална консултация

Висок клас естетични и апаратни процедури