Услуга

CO2 Лазерен пилинг

CO2 Laser Peeling
Ако търсите процедура, която да премахне увредените тъкани и да разкрие слоеве здрава кожа, то лазерният пилинг с CO2 лазер е за Вас!

Ако търсите процедура, която не просто да освежи, а буквално обнови кожата на лицето ви, разкривайки нова, по-здрава и по-сияйна такава, то лазерният пилинг с CO2 Candela лазер в Dermal Lase е тъкмо за Вас! 

Наричан златният стандарт сред аблативните лазери, процедурата с фракционния CO2 лазер на Candela – още известна като лазерен ресърфейсинг, гарантира регенериране на кожата Ви и успешно премахва фини и дълбоки бръчки, белези от акне и шарка, от хирургическа или друга намеса.

​​Ако търсите процедура, която да премахне увредените тъкани и да разкрие слоеве здрава кожа, то лазерният пилинг с CO2 лазер е за Вас!

Какви са предимствата на процедурата CO2 лазерен пилинг?

Технологията на CO2 фракционният лазер използва микроскопични лазерни лъчи, които премахват старата тъкан при третираната зона, без да засягат околната кожа. Третирането с лазер въздейства върху повърхностния слой на кожата, като стимулира образуването на колаген и води до реакция на самовъзстановяване на кожата, а резултатът е нова по-гладка, по-сияйна и по-здрава кожа. 

Лазерът CO2RE на Candela, който избрахме за Вас в Dermal Lase се отличава с изключителна прецизност на лъча и висока ефективност, без да се засяга околната кожа. Това е първият CO2 лазер с двойни лазерни вълни, като по този начин ефективно тарегира три слоя на кожата – повърхностен, среден и дълбок – поотделно или едновременно.

В зависимост от нуждите Ви и желаните резултати, дълбочината на лазерно проникване зависи от вида на терапията. За най-добри резултати нашият медицински специалист ще Ви консултира и назначи специална терапия, спрямо индивидуалните нужди. 

Спрямо това режимите на CO2 лазерен пилинг могат да варират:

  •  лек пилинг – идеален за намаляване на повърхностни пигментации
  • режим за заличаване на белези от акне и бръчки, разширени пори
  • дълбок фракселен пилинг: заличаване на белези след операция, неоперативен лифтинг, дълбоки бръчки и т.н.

Какво трябва да знам преди процедурата?
Препоръчва се избягване на прякото излагане на слънце или солариум поне 1 месец преди и след терапията. Слънцезащитата с висок SPF фактор е задължителна, както преди, така и след процедурата.

Какъв е възстановителният период?  
Възстановителният период зависи от дълбочината на CO2 третирането, както и от големината на зоната – при най-лекият пилинг обикновено възстановяването е ден-два. Вследствие на процедурата е нормално да се появи лек оток и зачервяване, които отшумяват постепенно. 

При по-дълбоко третиране възстановителният процес е възможно да отнеме до 10 дни, през които мокренето с вода не е разрешено. Освен силна слънцезащита, се назначава специална грижа за възстановяване, която включва хидратация и регенериращи продукти.


Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация на тел. 0888 0 666 51

ЗонаЦена-40%
Шия400 лв240 лв
1 зона лице (чело, скули, бузи, брадичка,клепачи)500 лв300 лв
Цяло лице900 лв540 лв

Клиентите за нас

nikoleta stoqnovanikoleta stoqnova
12:35 26 Jul 22
Впечатлена съм от професионализма, на д-р Шери Шефкед.Направи ми красиви, естествени устни, като преди това ме информира подробно за качеството на продукта , който използва.Препоръчвам ????
Lubomira MilushevaLubomira Milusheva
19:21 19 Mar 22
Много съм доволна и горещо препоръчвам ???? ползвам услугите им от повече от година и всеки път срещам изключително мило и професионално отношение.. Винаги са на среща, връщат обаждания ако се наложи, напомнят ми за часове.. А за Биби нямам думи ???? страхотна, лъчезарна, търпелива и прекрасен професионалист ???? ????
Iva IvanovIva Ivanov
20:09 24 Nov 21
Доста съм впечатлена от силните резултати още от първата процедура. По принцип имам чувствителна светла кожа. Цвети ми отдели доста внимание, според мен усети притеснението ми от минали почти безуспешни процедури на други места. Предразположи ме и определено се почувствах като специален клиент, изслушвайки ме и отделяйки ми необходимото време без да ме “претупва”. Съчетах даже по-добри резултати от очакваното с добре прекарано време и нямам търпение до следвщата процедура! Не съм имала никакви странични ефекти, което се дължи не само на добра апаратура, но и на персонал, който знае как да я използва според клиента.Thumbs up!
Desislava TrifonovaDesislava Trifonova
17:50 16 Mar 21
Любимото ми място, където се чувствам обгрижена и красива, заобиколена от мили, позитивни и много енергични хора! Изключително професионално отношение и висококачествена апаратура!С огромна благодарност и много обич към д-р Сара Яворова!
Eleonora SaparevskaEleonora Saparevska
11:09 11 Mar 21
Умело подбрания екип от млади лекари в съчетание със съвременна и иновативна техника, водят до високи резултати и дълготраен ефект. В сравнение с други центрове и студия, предлагащи този набор от услуги, извършвани от козметици, разликата е огромна! Горещо препоръчвам д-р Евелина Арнаутска - изключително добре подготвен, знаещ и можещ лекар!
js_loader

Запази час за професионална консултация

Висок клас естетични и апаратни процедури